- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме уважава = Не ме обича ?
Ходя с приятеля си от година и малко. Той е на 20, аз съм на 17. Отначало не беше нищо сериозно, но колкото повече време прекарвахме заедно, толкова по-сериозни ставаха нещата. За тази 1 година не сме се виждали само 3 дена.. Постоянно сме заедно. В началото той се държеше нормално, уважаваше ме, казваше ми, че ме обича, ласкаеше ме и аз се чувствах добре. Но напоследък нещата не вървят. Той не се интересува от мен, обижда ме, влияе се от мнението на приятелите си, предпочита да си прави колата, например, от колкото да е с мен. Когато се опитам да поговоря с него ми казва, че му е омръзнало от моето мрънкане. За нежност не може да става и дума... Не го интересува как се чувствам. Знам, че явно съм му омръзнала и знам, че не трябва да съм с него щом не съм щастлива. Проблема тук е, че съм свикнала страшно много с него. Отдръпнах се от приятелите си заради него, за да бъдем повече време заедно. И той се скара с най-добрият си приятел. Незнам как трябва да постъпя. Имам чувства към него и ако го зарежа сигурно ще ми е по-трудно от колкото сега, но не мога да понеса постоянните му обиди и критики. И си мисля, че ако човек не уважава ближния си, не го и обича. Как мислите, че трябва да постъпя ?
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите