.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Аз му казах, че искам временна почивка. Казах му, че сигурно сме си омръзнали и ще е по-добре да се виждаме по-рядно, но той не иска. Изобщо не мисля, че го задушавам. Аз съм много широкоскроен човек. Позволила съм му страшно много неща, които друга не би му позволила. Единственото нещо, с което може би го задушавам е това, че го разпитвам какво е правил през деня, а той мрази да му задавам такива въпроси. Страшен нервак е, много трудно се говори с него. Постоянно отговаря троснато или с висок тон ....
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa Виж мнението
    Аз му казах, че искам временна почивка. Казах му, че сигурно сме си омръзнали и ще е по-добре да се виждаме по-рядно, но той не иска. Изобщо не мисля, че го задушавам. Аз съм много широкоскроен човек. Позволила съм му страшно много неща, които друга не би му позволила. Единственото нещо, с което може би го задушавам е това, че го разпитвам какво е правил през деня, а той мрази да му задавам такива въпроси. Страшен нервак е, много трудно се говори с него. Постоянно отговаря троснато или с висок тон ....

Aко беше толкова широкоскроен човек, нямаше да зарежеш приятелите си, за да си нон-стоп с него. Разредете си срещите. За 3 години напълно нормално е да сте си омръзнали, не го задушавай.

Уважението и обичта са звързани.. едното няма ли го... не върви и толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa Виж мнението
    ...Позволила съм му страшно много неща, които друга не би му позволила...
    Явно не знаеш смисъла на "широко скроен" и затова си се самоприпознала като такава. Какво искаш да кажеш с това ,че си му позволила. Ти нямаш власт над живота му, че да даваш свободно на каквото и да било. Само той може да си реши дали да се държи тактично спрямо теб като зачита мнението ти и споделя разбиранията ти.
    Помисли дали не е задушаващо очакването ти да бъдеш уважавана. Ако се чувстваш подтисната и мачкана е по-добре да се разделиш сега, отколкото да се тормозиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си