- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме уважава = Не ме обича ?
Незнам. Аз мисля, че и той изпитва все още някакви чувства към мен. Винаги когато имам нужда от него - идва и ми помага. Мога да разчитам на него. А и плюс това има още един не много маловажен факт - аз съм му първата, както и той на мен. Чудя се заслужава ли си да съм с него, след като се държи така и може би въпросът тук е дали обичам себе си повече от колкото него. Незнам дали ще имам възможност да поговоря с него, защото днес се скарахме и аз му казах да ми звънне когато започне да се държи като голям човек и той си тръгна без да ми каже нищо. Причината поради, която се скарахме беше, че отново исках да поговорим за държанието ни един към друг. Осъзнавам, че съм станала досадна, но се опитвам с последни сили да направя всичко възможно тази връзка да продължи и двамата да се чувстваме добре. Мисля да изчакам да ми звънне и да се сдобрим, но да си променя отношението и да разбере, че няма да търпя да ме обижда и да се държи така с мен. И при следващия случай, в който ме обиди или ми се развика да прекратя всякакви отношения с него, колкото и трудно да ми се струва.
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите