Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
Свиква се и за месец даже

yYniiKaLnAa, уравнението (от заглавието) е вярно. Също така е вярно, че момчетата казват нещата в прав текст, и щом казва че му е омръзнало от твоето мрънкане, значи има предвид точно това. И мисля че не само това му е омръзнало

Колкото до теб, мисля че имаш трески за дялане. Например казваш:
"отново исках да поговорим за държанието ни един към друг"
... и това е грешка от най-висока степен. Точно това е прословутото желание на жените да поправят мъжа. Неприятно е + това че нямаш абсолютно никакъв шанс да го поправиш с думи. Да го разпитваш за неща които не обича - също. И това не важи само за него, а и за следващия ти, а и за всички мъже по света.

Ако можеш нещо да направиш е да си гледаш твоите неща и дето се вика - да не му обръщаш внимание. Това значи излизания с приятелки, други приятелки... приятели... и нещата пак ще станат интересни ))
Аз пък съм съгласна с това.

Я преди да я съветвате да късат, помислете.

Момчето като цяло се грижи за нея. Не иска да късат. Не иска почивка от нея. Когато и потрябва помощ, той е там. Момче, което се държи така, не е безразлично.

В рамките на 1 година са били заедно всеки божи ден. Ей там е проблема според мен. Не казвам, че му е омръзнала или, че това като цяло е лошо, а че в една връзка е хубаво тук таме човекът да види, че ти имаш по нещо лично и встрани, че не си лепната като дъвка за него.

Хилядата разговора не вършат никаква работа никога. Един, максимум 2 стигат. Останалото вече наистина става досадно. Връзката не се оправя с думи. По начало нищо не се оправя с приказки. Оплаква се, че само мрънкаш? Спри. Прави си оглушки, когато му хрумне да те обиди. Обърни го на шега. Излизай повече с други хора (да не се разбира да тръгнеш по срещи), обвържи се още по-тясно с някое хоби. Не му звъни да се виждате всеки ден. Нека е през 1-2, може и 3 дни. Аз съм убедена, че резултат ще има. Ако продължи да се държи неуважително, хубаво, тогава късай. Аз си мисля, обаче, че е по-добре да дишнете малко въздух извън връзката (не раздяла) без всички драми на "Мило, искам почивка.", които са пълна простотия.