Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Съвсем реално ми се вижда, когато двама души в рамките на 1 година не правят практически друго освен да си висят нон стоп на главата, да си омръзнат малко или много. Никой не е казал да седи с него и да си страда, щото и е голяма любов. Аз не виждам лошо в това да опита да нормализира нещата. Ако не стане, хубаво. Не гледате и от неговата страна на нещата. Не, че го оправдавам, но 1 година са били като дупе и гащи. Сега иска малко да отдели време повече за хобита и странични неща (в случая явно колата) и следва мрънкане, изясняване на отношенията и искане на почивки. Ми дразнещо звучи. Не е редно да се държи така с нея, но някои мъже просто не ги бива в сериозните разговори на тема романтика и отношения. Това не значи, че все пак не я уважава като човек и че не му пука вече за нея. Да си кажа честно, има нещо вярно, че когато единия само иска да се изяснявате и те наобикаля с мрънкане за неща, които ти не виждаш като проблем, ти става досаден.
Така е, ама нищо няма да му стане, ако веднъж поне я изслуша, вместо да я реже. Тя му е казала, че може би им трябва лека почивка, ама той не е съгласен. В случая, само тя се бори за тази връзка, което не е хубаво. Дори тя наистина да е мрънкало, той можее поне да седне да поговори с нея за 10 минути, че все още я обича, обаче тя се държи нелепо! Тя му е показала, че усеща проблеми във връзката им, можело е да ги обсъдят, въпреки, че той е наясно, че тя не се чувства толкова щастлива както преди, не прави нищо по въпроса. Това не е хубаво. Аз също съм на мнение, че трябва да разредят вижданията си, обаче нали той не е съгласен - значи, на него така му е добре, момичето да не е щастливо, да му мрънка, обаче той да не прави нищо по въпроса. В никакъв случай не казвам, че на авторката мрънкането е нормално, обаче след като го има, той може не да ѝ казва "пак ли започваш с тези глупости", а да ѝ обесни, като на човек, че няма за какво да мрънка.