- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пламен
Кофти.
Не всеки човек притежава минимум 5 мозъчни клетки, достатъчни му да знае, че не е факла.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз като казвам, че тоя прост и умрел народ си заслужава всички, даже му е малко... ми се смеете. : )
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз предлагам всичките му последователи по негов пример да направят саможертва, ще станат герои! Новите Левски и Ботев...
Хайде, самоубивайте се! : )
Мисля, че е по-разумно да довършим започнатото от него.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За жалост не е единствения подпалил се... Друг мъж също почина, с жена и деца... Нямали работа, карали го на помощи. Казал на жена си, че не може така повече и кво беше там... И се подпалил и той.. Починал.. Ем, съжалявам, ама семейството му, приятелите, съседите казали, че не са забелязали в близките дни промяна в поведението му... Казаха, че не е имал психично разстройство, не бил стабилен човек, не знам си какво... Това какво ще рече? Направил го е от егоизъм... Един вид казва на близките си "Аз бях до тука, вие се спасявайте. Аре"... Толкова ли не помисли за жена си, как ще издържа децата им.. За децата не помисли ли.. Ми нека всеки с проблем да се запали. Жив човек няма да остане. И тоя Пламен, заради когото не знам честно защо имахме ден на траур, не знам какво го прави толкова различен от другите самоубили се, би бил по-полезен жив, отколкото на пепел...
Момиче ^^
Имахме ден на траур, защото на Бойко много му се искаше да се хареса на протестиращите.
само човек с психични отклонения би се самоубил
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти пък кат си толкова силен стиска ли ти да го направиш?!
Аз съм силНА и ми стиска да живея.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Така и не каза какво си разбрала от примера му.![]()
magneticfields, самоубийството не е знак за силна психика, нито е знак за изключителна съпричастност към дадена кауза. Ако беше така, самоубийците трябваше да бъдат обявявани за мъченици. Църквата, обаче, заклеймява самоубийството.
Не е важно дали Пламен е имал психически отклонения или е бил лабилен. Важно е, че една голяма част от децата, които протестират на улицата (и които не знаят за какво точно) му се възхищават и го величаят, точно като теб. Това Е грешно, глупаво и безотговорно от страна на родителите им, които явно не са ги научили как да ползват сивите си мозъчни клетки.
Пламен, без значение неговият мотив, остава просто един самоубиец. Никакъв национален герой. Сравнявате го с Левски. Ако на Левски бе дадена възможност, той щеше да остане и да види страната си свободна. Какво направи Пламен? Отиде на 20-ти февруари в 7:30 сутринта, когато в общината са само горките чистачки, развя някакъв плакат (според слуховете), на който пишело нещо за оставката на Кирил Йорданов в срок до края на същия ден и си драсна клечката. Не дочака да види какво ще се случи.
Не претендирам да знам какво си е мислел. Не претендирам да знам дори дали това, което пише в медиите е вярно. Но претендирам да знам, че този човек не е герой. Той не дава героичен пример на никого, още по-малко на деца като теб.
А ти откъде си сигурна, че сам си е драснал клечката? Защо прокуратурата отказва да даде записите, при условие че приятелите му ги искат? Има нещо гнило в цялата тая работа...
Първо беше направил нещо велико като сам си драснал клечката, после не си бил драснал сам клечката...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more