.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Подаръци

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Подаръци

Подарявате ли си подаръци с половинката? Какви и кога? От колко време сте заедно?

//нещо ми стана любопитно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на tori
    Година и осем месеца сме заедно. Подаряваме си само по поводи - рожен ден, коледа... Понякога ми подарява цветя пак по някакъв повод, аз пък пиша разкази или стихове за него. Аз като ще му подарявам нещо, го питам от какво има нужда. Често са слушалки или неща за компютъра му. Като повечето момченца, той обича да се занимава с кабели, запояване...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Принципно като си имам половинка - подарявам. Ама сЪм малко труден в това отношение. Като дойде конкретен празник или има друг повод, зациклям. Не мога да измисля нищо. Като няма повод пЪк, виждам я, че заглежда нещо (я чанта, я обувки, я дреха) и без да й казвам кЪде отиваме я вода да мери и купувам (ако е колие или друго, което не изисква мерене - направо купувам). Кога - предимно на заплата

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами по поводи, или без поводи, да. Като се замисля той доста по-често. Май месец правим 2 години. Какви зависи и от сезона, и от случая, и от настроението.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Подаряваме си, но напоследък само по повод. Преди си правехме подаръци и без повод, но тогава бяхме дооооста по-свободни и двамата, имахме време да мислим, какво точно да подарим, къде да го намерим и т.н. Сега ни стига да се гушкаме и да гледаме филми. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

С поводи и без поводи . Подаръците са различни но подаръци свързани с връзката ни почти не си подаряваме освен на годишнини . Заедно сем от 2 годиин и 3 месеца

Когато видя нещо, което ми харесва и знам, че и на него ще му хареса, просто му го взимам. Той прави същото. Не е нужно да има повод. Никога не сме се наговаряли да си взимаме подаръци, дори когато има повод.
    Заедно сме от година и 2 месеца.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да.
    Подарявали сме си, нормално е.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    При нас подаръците са малко болна тема. Аз лично много обичам и да подарявам, и да ми подаряват, но той нещо не си пада по цялостната идея. Може би защото преди нямаше толкова възможност, а може би и защото попрекарваме повече време заедно, започна да се подобрява "положението". Преди и аз му правех подаръци и без повод, но после спрях, понеже реших, че може би му е неприятно.
    Последно си подарявахме за св. Валентин - аз бях по-традиционна - бонбони и вино. Той ми подари огромна касичка прасенце (много сладурска), която специално беше отишъл да избира от един доста далечен магазин. Оцених много високо жеста.
    За Коледа аз му подарих книжка с икони (за сайтове и т.н.), тъй като той много обича да си рисува иконки за неговия сайт и реших, че може да му действа вдъхновяващо да си има много идеи. Много я хареса. Той ми подари новата книга на Дж.К. Роулинг и картичка, която беше направо страхотна <3 .
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на cyclops
    С повод и без повод си подаряваме подаръци. Когато видя нещо, което би му харесало му ку купувам(например дреха). И той така. Веднъж се прибра вкъщи с 2 чифта обувки за мен, защото му били харесали и не знаел кои да избере от двата чифта и затова взел и двата. Беше много миличко. Така, че си подаряваме каквото искаме и можем и когато искаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си