Първоначално написано от
незная
Много благодаря за мненията! Първо искам да поздравя VLADYMAN, че сте се преборили! Това е ГОЛЯМ успех! Моят син си мисли, че е различен от другите, казвал ми го е. Аз в последно време само го подкрепям, не го натискам за нищо, за да се успокои. Играе CS, много го обича. Сега гледам прави клипове от играта си. Много , ама много му се тренираше бойни спортове. А като тръгна и спря. Аз много разчитах на спорта, а сега....
В къщи нищо не подхваща да свърши, не му се поемат задължения. Възрастта е такава, че е време да се завърши някак средното образование. Ако ще с 3.00. Вече не се вълнувам от успех. Как да го накарам да приема по-спокойно мисълта за училище? Затова питам вас, връстниците. Как да прибегна до крайни мерки, като самият той прибягна до най-крайната мярка, написала съм по-горе. Въпроса е КАК да го стимулирам да тръгне на психотерапевт, ще му олекне и ще се освободи от огромен товар. Аз съм се поинтересувала, и самата аз ходя при него. Според вас как да подходя?Той смята, че няма нужда. Това е проблемът. А всички психолози казват-Той трябва да иска да идва. А какво да правим, когато не иска, те не могат да кажат.