.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Фен

Препоръчайте ми

Препоръчайте ми палитра със сенки. Предпочитам натурални цветове в бежовата и розовата гама. Не си падам по сини, зелени, жълти и т.н. Търся нещичко до 30лв. с не много цветове, но все пак и да не са само 3 - 4 цвята. Като цяло искам да постигам естествен вид от онзи тип грим, който само подчертава окото със светлосенки - кафяво, бежово. Благодаря ви!
    mom4e sam

Супер фен Аватара на minchorna
    Подписа ти ми харесва

Колкото по естествена толкова по добре. Мразя сенки. За какво ти е да се мажеш с два тона грим...

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Подписа ти ми харесва
    Хахахахаха
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Фен
    Ами, аз си бях харесала един грим и много исках да го постигна,но си мисля и аз че после ще ми е гадно ако се гримирам толковам ного.Все пак ще следя за съвети.
    mom4e sam

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

http://www.sleekmakeup.com/eyes/shadows/i-divine до колкото разбрах искаш нещо подобно ...

Inglot ама са скъпи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Moжеш да си поръчаш китайска палитра с неутрални цветове - мисля,че бяха 88,от ибей.
    Ако не ти се поръчва,аз за неутрални цветове използвам една четворка на Флормар P45 е номера,и една единична сянка номер 14 пак на Флормар,страхотен грим става с тях,нищо че са супер евтини.
    Иначе за малко над 30 лв можеш да си вземеш 4 цвята от Инглот според вкуса ти и пак да си правиш неутрален грим.
    Но не знам в кой град си и дали имате Инглот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си