.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Има хора, които са стеснителни и притеснителни. На тях им е нужна смелост защото са неуверени. А пък и момчетата не са чак такива глупаци. В повечето случаи се правят на ударени, не че не виждат, че момичетоняма да им отговори, чакат до последно за да са сигурни.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Недей се отнася сЪс завалийчето като с кюпек. Явно те харесва. Ако сте по-малки, може и да си мисли, че е любов това. Просто го дрЪпни настрана и му кажи "Така и така, пич, разбирам, че ме харесваш, но аз теб не, поне не по този начин, по който ти се иска. Това дето постоянно харесваш снимките ми и ми правиш комплименти би било много мило и хубаво, ако си ми гадже, но понеже не си, ще те помоля да спреш и да си останем приятели, каквито мисля, че сме". Поне аз това бих казал... Ако продЪлжи да се дЪржи както до сега и не разбира от дума, тогава вече отнеси се като с кюпек - махай го от приятели, скайп и каквото там имате общо. Като пита "Защо", казваш му "Аз не те ли помолих учтиво? Хайде чао!"

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Недей се отнася сЪс завалийчето като с кюпек. Явно те харесва. Ако сте по-малки, може и да си мисли, че е любов това. Просто го дрЪпни настрана и му кажи "Така и така, пич, разбирам, че ме харесваш, но аз теб не, поне не по този начин, по който ти се иска. Това дето постоянно харесваш снимките ми и ми правиш комплименти би било много мило и хубаво, ако си ми гадже, но понеже не си, ще те помоля да спреш и да си останем приятели, каквито мисля, че сме". Поне аз това бих казал... Ако продЪлжи да се дЪржи както до сега и не разбира от дума, тогава вече отнеси се като с кюпек - махай го от приятели, скайп и каквото там имате общо. Като пита "Защо", казваш му "Аз не те ли помолих учтиво? Хайде чао!"
    искам си лайк бутона... към авторката - бъди директна, но не гадна. отнасяй се с хората така, както искаш да се отнасят с теб.

Голям фен Аватара на Slobbery
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Махни го от приятели.
    Това.

~

Благодаря на всички за съветите ! Само да ви кажа , че много ми помогнахте - след като той за пореден път поиска да излезем аз го попитах защо , той каза , че ме харесва и аз му казах , че просто няма да се получи между нас и т.н. Сигурно сега му е тъпо , но поне няма да продължава да се заблуждава . Отново , благодаря ви !

Ииииии Teenproblem.net отново разписва точкааааааа \m/_

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пробвай с "махни се, досадник!"
    Точно! Давай грубата. Не се съобразявай, че ще му стане тъпо и т.н. ! Дори напротив, можеш да му помогнеш за напред.. да се осъзнае малко и да не притиска така момичетата, такъв тип момчета винаги са отблъскващи, всичко си има граници! Ако случайно не разбира написаното на български "досаден си", просто го премахни от всякъде и го игнорирай в училище.

Цитирай Първоначално написано от d.anny.. Виж мнението
    Точно! Давай грубата. Не се съобразявай, че ще му стане тъпо и т.н. ! Дори напротив, можеш да му помогнеш за напред.. да се осъзнае малко и да не притиска така момичетата, такъв тип момчета винаги са отблъскващи, всичко си има граници! Ако случайно не разбира написаното на български "досаден си", просто го премахни от всякъде и го игнорирай в училище.
    Беше... Мацката го отряза

Хмм.. Добре си го наредила.
    Последно редактирано от Dkeyz : 03-14-2013 на 06:50

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Беше... Мацката го отряза
    Радвам се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си