.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Няма лесен начин. От една страна можеш да го игнорираш по-настоятелно, което според мен е кофти. Явно, че си му дала някаква надежда в началото, като си била мила и той го е объркал с "шанс". Аз лично бих използвала директния подход, но пък аз не съм от най-деликатните хора. Бих го направила заради него, за да не се надява напразно момчето. Просто една вече му пиши във фейсбук или скайп, където си общувате. Кажи му, че знаеш, че те харесва, но ти не се чувстваш по същия начин. Че съжаляваш, но не можеш да заповядваш на чувствата си и че според теб е по-добре и за двама ви, ако за известно време спрете да общувате.
    Точно това ме притеснява , че опитвайки се да съм мила съм му дала някакви надежди . Знам , че е най-добре да му кажа директно и някакси деликатно да ме остави на мира , че няма да я бъде , но не знам как точно . Сякаш не става като ми каже здрасти и аз веднага да почна да му се обяснявам . Просто не знам как да му го кажа .

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Точно това ме притеснява , че опитвайки се да съм мила съм му дала някакви надежди . Знам , че е най-добре да му кажа директно и някакси деликатно да ме остави на мира , че няма да я бъде , но не знам как точно . Сякаш не става като ми каже здрасти и аз веднага да почна да му се обяснявам . Просто не знам как да му го кажа .
    Кажи му, това което съм ти написала в последните две изречения.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Кажи му, това което съм ти написала в последните две изречения.
    Благодаря ти много за съветите ! Ще му го кажа , пък дано да се получи , защото вчера пак ми писа и ми се струва че яко е хлътнал и не е от скоро . А пък ми е толкова неловко като го видя в училище ... Пак благодаря за съветите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си