- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ВОЛЕН ВОЛЕН ВОЛЕН!!!!
Защото Волен е много болен...
Няма да е лошо също и себе си да самопоздрави с тази песен.
Я пак?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...35700070_n.jpg
Кой е еничаря и кой ще духа ся? Май ти излезе еничарче..
Тъпата ти, чалгарска кратуна не може да осъзнае, че това е компромат, понеже нямаш и един грам мозък в нея. Няма да се учудя ако приятеля ти е резак или мръсен циганин, те само такива мразят Волен.
О, да. Определено си е компромат. Ама сещаш се какъв.
Да не помисли, че съм фенка на циганите или резаците? Далеч съм от тях, не ги харесвам, споко.
Просто осъзнавам, че Волен не е човека, който ще води политика срещу тях.
А ти 15 имаш ли? И аз като бях на горе долу толкова, вярвах в ценностите и идеите на Волен.
^ Именно!
Всички партии трябва да бъдат изхвърлени, защото всичките тъкат на един стан и са анти български!
Най-лесно е да бръкнеш в болната рана на българина и да се направиш на патриот, определено ще спечелиш доста симпатизанти, като по-горния потребител. Истината е, че това е просто схема. Когато се уловят достатъчно мушички, пак същите хора ще си управляват с Волен. И дереджето пак ще е същото.
Отделно, че Волен понякога действа доста инфантилно и детски. Постъпката му, която се обсъжда в темата, може и да е забавна и готина за масата "националисти" и негови фенове, но как ще бъде обяснена и представена примерно пред света?
Значи каква е работата - Волен - мразещ цигани, турци и чалга, поздравява своите колеги с чалга от зората на 90-те.
Ама моля ви се, толкова ли сте слепи?
Тоя народ до като не прогледне, все на такива обещаващи патриоти ще попада.Дето ни доведоха до това дередже..
Горкичкият, изобщо няма да влезне в следващия парламент.