- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛЮБОВ И ТН.
Здравейте искам да ви помоля зя съвет относно един мой проблем. Едно момче ме харесваше и ми предложи, аз приех още се чудя защо.. но не защото го харесвах просто той много ми се молеше... и го скъсах на 1-2 ден от тогава като го видя умирам от срам.. не знам как да му се извиня или какво да направя моля ви помогнете ми![]()
И защо прие, като не си го харесвала? От съжаление?
Всъщност и ти си в грешка, но той сам си го е направил...Щом ти се е молел чак, би трябвало да му е станало ясно, че не го харесваш, така че нищо не пречи да му кажеш "съжалявам, просто не те харесвам", но няма смисъл!
Няма от какво да те е срам. Не се е случило - това е, продължавате напред. Въпреки, че наистина не е било правилно, но хубавото поне е, че осъзнаваш това.
Ех, още ги има тея, дето се молят.
Schhh! Hear the silence...
За какво да му се извиняваш? Не са се получили нещата и това е. Но друг път недей да тръгваш с някой само от съжаление - тъпо е, а и виждаш че нищо няма да излезе![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не можеш ли да го отбягваш известно време?
Честно казано, мисля, че изпитваш не срам, а по-скоро вина, защото знаеш, че си постъпила глупаво приемайки и след това си го наранила, като сте скъсали. Чувството ще отмине с времето, особено, когато той си намери нова приятелка или покаже други признаци на това, че е продължил напред.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Глупост си направила. Като не си го харесвала, какво си се занимавала с него??
Нищо не му казвай, минало, заминало и толкоз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5