- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идейка..
Някога карали ли сте свой приятел да каже на вашият съвлюбен,че го харесвате? Как ви се струва идеята?
П.С. Звучи малко тъпо и детинско..:d
Не . Детинско е ! Предпочитам аз да каза на някой ,че го харесвам вместо да пращам приятелка като децата в 5 клас
Не, но веднъж на мен са ми пращали такъв посредник, бяхме 3та група на детската градина.
Идеята ми се струва идиотска.
Е , точно е такова нещо беше станало с мен ! Една руса патка каза на момичето , което харесвам (че я харесвам) и прецака абсолютно всичко!Идеше ми буквално да я хвана и да я "ТРЕСНА У СТЕНАТА" , супер детинско е по - добре ти го направи..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Не. Глупаво и безсмислено е.
Въпреки, че се случи, че споделих с едно момиче кого харесвам и тя отиде, и му каза. Отвратително ми стана, идеше ми да я убия, а аз да вляза вдън земя.
Тук става дума да изпратиш някого, който да предаде информацията, а не за клюкарски изпълнения.
"съвлюбен"
научих нова дума
Иначе идеята е ужасна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Глупава идея. Ако ще казваш нещо такова на някого, нека е лично. Какви са тия детски истории?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако си под 12 - добре.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Никъде не съм написала,че обмислям да пробвам тази "идейка".Темата е по-скоро да видя дали на някой му се е случвало това,когато в бил по-малък...![]()