- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рожден ден .. ПОМОЩ!
Здравейте!Знам, че има страшно много отговори и теми като тази, но моля ви помогнете. Вчера станах на 14год. и утре (8 март) ще го празнувам. За храна имам идея какво да взема, но иначе ми е трудно да измисля какво да правим. Рождения ден ще е у дома без родители. Но наистина не знам какво да правим ПОМоГНЕТЕ МИ!!
![]()
Гледайте филми, слушайте музика, танцувайте. Не се напивайте.
Мерси много, но някакви предложения като шише или нещо подобно ако може![]()
Къде попаднах..................
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Пуснете си хубава музика, танцувайте (гледай да има място за танцуване, ако трябва премести някоя друга мебел, не се напивайте.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
е стига де , на рожден ден да гледаш филм или да играеш карти...
пуснете си яка музика и танцувайте,както вече ти казаха.
Говорете си,веселете се
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не си прави планове, за да не останеш разочарована после. Сега може да измислиш пълна програма - карти, шише, филми... Но после да се окаже, че на никой не му се занимава с това.
Според мен, не е нужно да правите нещо особено, за да ви е весело. Пуснете си музика, говорете си, танцувайте.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пийте бира със сламка :Д Не виждам смисъла в игрането на "шише", но не прави такива планове. Почти никога нищо не става както е планирано. Всичко ще стане постепенно и неочаквано.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
БЛАГОДАРЯ Ви страшно много изкарахме си супер играхме на шише, танцувахме и прочие. Беше мега забавно с всичките предизвикателства!! Още един път ужасно много ви благодаря![]()