.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Запознанство с непознато момиче от училище.

Здравейте! Харесах си момиче от новото ми училище 1 година е по-голяма от мен. Повечето момчета я харесват и... Не се познаваме забелязвам , че ни се засичаме погледите като се видим имам я в приятели в ФБ ..... Не знам как да я заговоря т.е страхувам се да не ме отреже мисля, че е сериозно мисля си само за нея... Моля дайте ми съвет как се запознаем И как да и се харесвам как да се държа , защото ще ми е първото гадже!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    "Здравей, аз съм еди-кой си".

Или.

Другият вариант е да й пишеш първо във фейсбук, да й се представиш, пък после като се засечете някъде из коридорите да се поздравите, да си поговорите примерно и така. Изисква се единствено смелост и желание, другото само ще се получи.

А как се запознаваш с познато момиче???

Иначе може да почнеш с едно "Здравей, казвам се (както ти е там името)". Просто не се прави на интересе със заучени фрази, успокой се и бъди активен в разговора.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    А как се запознаваш с познато момиче???
    Ти ебаваш ли се ?

Ами ако имате общи познати можеш чрез тях да се запознаете.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ти ебаваш ли се ?
    трябва ли наистина да отговарям на този въпрос?

Бъди печен. Не се срамувай , не се притеснявай. Няма нищо страшно.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами просто се запознайте!
    -Здрасти! Казвам се Курдо Коленков(примерно де...). Гледам, че си ми вЪв фейса, ама май на живо не се познаваме.
    Или нещо такова... ДрЪж се като себе си! Не си Вин Дизел, не си Марио Касас, не си някой там измислен кретен от киното! Ти си себе си и ако на момичетата не им харесва кой си всЪщност, пращай ги да си гледат работата! + това от 2те ми сестри знам, че момичетата много мразят типчета от сорта на "Знаеш ли кой сЪм аз, какво мога и колко кинта имам?"

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ronitylowecry Виж мнението
    ....защото ще ми е първото гадже!......
    Имаш самочувствието и увереността като гледам..Отиваш до нея и й казваш,че ще ти е първото гадже и я хващаш за ръката :>

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Имаш самочувствието и увереността като гледам..Отиваш до нея и й казваш,че ще ти е първото гадже и я хващаш за ръката :>
    Ако търсех еб*вка , а не съвет щях да питам брат ми ! Благодаря ви много , но не искам да създам впечетление , че съм досадик..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ама ние за това сме тука - да има кой да ни досажда... Не вярвам някой да стои на сила вЪв форума и да го бият, ако не е написал поне 1 мнение на ден...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ronitylowecry Виж мнението
    Ако търсех еб*вка , а не съвет щях да питам брат ми ! Благодаря ви много , но не искам да създам впечетление , че съм досадик..
    Няма проблеми,братле

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Пиши й първо във фейсбук. Ако потръгне разговора след това като се видите в училище а поздрави, попитай я как е и такива работи. Така малко по малко ще стопиш дистанцията. Пък после вече каквото е писано ще стане.

П.С. Бъди себе си. Не е нужно да градиш стратегия относно държанието си спрямо нея и относно това какво да кажеш и т.н. Каквото ти дойде на момента, това казвай (стига да не е някоя простотия)
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89 Виж мнението
    Пиши й първо във фейсбук. Ако потръгне разговора след това като се видите в училище а поздрави, попитай я как е и такива работи. Така малко по малко ще стопиш дистанцията. Пък после вече каквото е писано ще стане.

П.С. Бъди себе си. Не е нужно да градиш стратегия относно държанието си спрямо нея и относно това какво да кажеш и т.н. Каквото ти дойде на момента, това казвай (стига да не е някоя простотия)
    Чудесен съвет, подкрепям напълно
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Много ви благодаря! Един приятел днес я базикна като отидох (той е от нейният клас) Извика я , но видимо се засрами

Здравейте всички! Сори за дубал поста , но днес имахме час с нейният клас постоянно ме гледаше и започна да ми говори ! Дано се получи страшно много ви благодаря за помоща! :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си