.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Hybrid View

Exclamation Жълти зъби+мустак=момиче..

Хора помощ в ужас се видях преди 5 дена излязох с 1 момиче от казанлък съм и какво да скивам не предните ами тези кучешките и зъби са жълти и като я загледах има мустак на 15 е :х лелеее я кажете как да и намекна ли не знам да не ВЗЕМЕ ДА СЕ ТРОЛНЕ И ДА СТАНЕ ЕДНА :Х помагайте че е ужасно иначе се разбираме с нея

Мега фен Аватара на Chacho
    "Между другото, казвам ти го като приятел, но..."
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    "Между другото, казвам ти го като приятел, но..."
    Викаш да я зарязвам а :х :х :х ужас брат направо не знам какво да кажа ужассс срам ме е като съм навън с нея...

Супер фен Аватара на minchorna
    хахахаха с твоите теми и коментари работното ми време минава по-забавно и неусетно

А за това трябва да ми благодариш

А тогава защо въобще излизаш с нея ? :O

Просто реших да изляза един път с нея, готина е на снимките ама на живо :х ;( ;( ;(

Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Просто реших да изляза един път с нея, готина е на снимките ама на живо :х ;( ;( ;(
    Сигурно на снимките никъде не й се виждат зъбите И благодаря

Ами ако ти харесва като човек, може да и подариш един талон за козметични процедури, в които незабелязано да се включва кола-маска на мустак.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Абе на снимките биваше устата и беше затворена няма да се снима с отворена уста.Ама на живо като се умихваше и ;( ;( ;( ;( и то + тва е момиче айде разбирам да е момче да му кажа ... ама на нея......... ще вземе да се засегне чеееее :Ддддддддд

Дай снимка да я видим да преценим дали си струва да си с нея

Попринцип едно момиче трябва сама да се поддържа без никой да и казва .. Щом не си мие зъбите и мустака представям си я отдоло като джурасик парк .. Според мен най-добре и кажи но не по грубия начин ..

Цитирай Първоначално написано от Pepes Виж мнението
    Попринцип едно момиче трябва сама да се поддържа без никой да и казва .. Щом не си мие зъбите и мустака представям си я отдоло като джурасик парк .. Според мен най-добре и кажи но не по грубия начин ..
    Цветът на зъбите няма нищо общо с "поддържане" или "миене". За мустака...може би кожата й не понася обезкосмяване. Колкото до автора...ако е готино момиче, не й губи времето. Намери си някоя кифла, която ще ти подхожда.

Цитирай Първоначално написано от magimay.aika Виж мнението
    Цветът на зъбите няма нищо общо с "поддържане" или "миене". За мустака...може би кожата й не понася обезкосмяване. Колкото до автора...ако е готино момиче, не й губи времето. Намери си някоя кифла, която ще ти подхожда.
    По -тъпо нещо не бях чела lol . Eстествено , че ако не си мие зъбите ще пожълтеят , за обезкосмяването си има лентички . Всичко е въпрос на елементарна лична хигиена а не на това коя е кифла и коя не .

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    По -тъпо нещо не бях чела lol . Eстествено , че ако не си мие зъбите ще пожълтеят , за обезкосмяването си има лентички . Всичко е въпрос на елементарна лична хигиена а не на това коя е кифла и коя не .
    не е точо така защото има хора които си мият зъбите по 3 пъти на ден с какво ли не и пак жълтеят зависи, пуши ли, пие ли, ген .. зъбите имат 12 тона цвят

Някои хора са родени с жълти зъби, професоре. Понеже лентичките предотвратяват кожни възпаления...не. И това няма нищо общо с лична хигиена...

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Епа тогава си прочети мнението , lol. На всеки човек цветът на зъба е различен, това зависи от много неща и има не 12, ами повече тона на зъба. Иначе щом само "кучешките" са и жълти, то чесно казано това също не е признак за неподдържаност, защото те супер трудно се избелват, от личен опит го знам . Обезкосмяването е друго, сигурно си се филмирал с тоя "мустак" , чак пък толкова да е ..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Подари и четка за зъби и самобръсначка за 8 март

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    хахахаххаха ще вземе да се трогне па :Д:Д::Д:Д: дали ще и помогнат а хахахаха бахти ще кажеш все едно да не се бръсна аз 1 седмица такъв мустак вади еи ххахах (rofl)

Banned Мега фен
    +

жълти зъбкиии и нерви лабави

не бе,накарай някой да и го каже - е готово

бз се ... абе не знам как да и намекнеш.. има едно момче от моя клас което ходише така... единия ден просто му казах да си измие зъбите и той ми вика ''знам'' абе..

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ами ето, най-добрият вариянт.
    Schhh! Hear the silence...

Това със зъбите не е задължително. На някои хора просто са им по-жълти, ние сме по-средиземноморски тип и не могат да станат снежнобели дори по половин час 4 пъти дневно да ги търкаш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Ае брат като пие мляко остава ли и по мустака ?

Ае брат като пие мляко остава ли и по мустака ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Добре аиде утре няма да и казвам да не и проваля деня някой път ще се опитам как да се опитам то бахти все едно говоря с някой.... как да и кажа много хубав мустак имаш като стария ми ли не не момичета помагайте :X :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си