- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Жълти зъби+мустак=момиче..
Именно, но казах само, че и за момче е грозно да е неподдържан, не само за момиче.
авторчето, ти имаш ли мустак?
аз примерно се обявявам против девствените мустаци, че сигурно няма по-грозно нещо за един мъж![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е да така е , но темата се отнася се за момичезатова наблегнах на думата момиче .
въпрос на вкус е, аз харесвам мъжете обезкосмени и ВСЕ ПАК си харесвам най-мъжкарските мъже от всичките ми приятелки :Д
имахме някакво упражнение в училище, трябваше да казваме какво намираме секси в противоположния полда свързваме някакви изрази на немски там .. и всички момичета казваме "без косми на гърдите" и "тридневна брада" и класната накрая : ние едно време харесвахме космите да са по-гърдите, а вие по лицето
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хаха е хубаво е един мъж да е поддържан да се грижи за себе си това е нормално . Ама да ми се епилира по цялото тяло и де се държи като суетна госпожица би ми дошло в повече![]()
не е задължително да се държи като суетна госпожица, ако се епилираПоловината ми познати го правят, защото са татуирани и да стои по-добре :Д един ръкав ако имаш косми знаеш ли как изглежда ..... ужас.
Не обичам мъже, които тропат с копита в пода, че били мъжествени, защото имали косми. Изглежда сякаш иначе се съмняват в мъжествеността си и затова си оставят тея косми, да не останем в заблуда. Също както жените, които са прекалено натокани винаги и навсякъде. Но това пак си е лично мое мнение, с което не задължавам никого.![]()
change the subject.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ами въпрос на гледна точка е защото има и момчета дето се кипрят по 2 часа пред огледалото .![]()
Оспамихме темата :d
тях никой не ги брои за момчета
само казвам, че не всяко момче, което се епилира е анално податлив :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой ги броятв интерес на истината нямам подобни момчета в обкръжението си , но виждам такива в даскало и оп улиците и е трагично
И аз не обижам мъже без косми по краката и ръцете. Май само на триъгълника би ми пречело много и на мишниците, че там вече се спарва (cool)
Иначе моя като няма косми на корема примерно и на гърдите са му супер малко и ме кефи... ама той искал да се печевикам си що не ги маха само лятото тогава хаха.
Май най-мразя оскубани мъжки вежди... уиииииии.
п.п. И неоскубани женски... уиииииииииии
Има разлика между оскубани и почистени мъжки вежди. На почистените не им личи, че ги взема. Ако имаш една вежда или много буйни такива, не може да ги оставяш ей така за мъжество, да се биеш в косматите гърди, че не си скубеш веждите и че така правят само гейовете![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
да,един път в месеца на кола маскаи нямам нищо по 3 -4 седмици дори като казвам нищо означава и едно косъмче
ти изобщо имаш ли представа кола маската какво прави ? или си мислиш,че е като с бръснача - махаш и след 2 дни пак ги има
.. за изприщена муцунка ти казах - за 2-3 дни с правилната козметика нищо няма да има
![]()
моля ви, престанете да използвате израза "изприщена муцунка" , защото ми се повдига като го чета!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е аз го използвам,за да разбере за кое говоря на момента![]()
Знам, че тя го употреби първа, но е покъртително ужасяващ! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
то и жълти зъбки е ама няма как![]()
Ще има ли женски бой или не ?
Ако има ме извикайте да снимам
бягай бе
Те си правят кола маска за 2 косъма? Интересно... И, да, знам какво е кола маска. Алергична съм към всеки вид. Нищо няма да й има...щом казваш. Аз имам белези от възпаления на лявата ръка, ама т'ва е нищо. И за 2-3 дена хората да си мислят, че имаш херпис, също е нищо. Важното е недораслите момченца да не се отвратят от малко окосмение, нали? Забрави характер и здраве, външният вид е най-важното...
ПП: Изразът ви е гаден, но да си го причини едно момиче е препоръчително?
Последно редактирано от magimay.aika : 03-08-2013 на 13:52
Лазерна? За мишниците е 30лв. процедурата, за мустака ще е 10-15лв... Ходиш всеки месец по веднъж и за 7-8 месеца го няма. Айде стига извинения.
че що да не си правят ? трябва да си като гора,че да си правиш кола маска ли ? някой ако иска и има финансовата възможност и за 1 може да иде,теб какво те бърка ? важното е че не ходят с косми .. ами имаш белези щото не си третирала мястото както трябва,а и за тия неща - ако е чак толкова сложно се ходи на дерматолог и той ти предписва каквото трябва .. с тия 2-3 дни казахме какво може да прави - да ходи петък и един път в месеца събота и неделя да не излиза... и дори и хората да си мислят,че има херпес би могла да обясни - по лесно е отколкото щото има косми,а и дори и да не обяснява - не че нещо ама има хора с херпеси и като им излезнат какво ? да не би да са ги обесили ? да,неприятно е ама какво като после ще ти е добре 1 месец ? + че херпеса се задържа мн повече от 2-3 дни така че пак не е същото .. не че нещо ама като си момиче е важно къде е точно,а не колко са космите .. и тая тема за външния вид е дъвката не знам си колко.. и като не е важен що те притеснява да ходиш ''все едно имаш херпес'' 2 дни ? тая тема е говорена и говорена и няма смисъл да се захващаш.. дори и да не е най важен е факт,че е единственото,което човек може да разбере за 1 секунда... и прави впечатление.. след тая 1 секунда можеш да имаш и още много,за да обясниш и да те опознаят,но нищо не можеш да направиш с това,че хората виждат първо това как изглеждаш .. израза е гаден щото го описва все едно така е цял живот.... и все пак е по добре да изтърпи 2 дни и после да и е добре 1 месец отколкото цял живот да не и е добре и да отблъсква хората щото не може да отдели по 2 дни на месец .. изобщо това,което написа нямаше никакъв смисъл защото нищо ново не каза
Щом не ти харесва такава каквато е .... Режи ...
Съвършенство няма да намериш.