Здравейте, бих искала съвет какво да правя и трябва ли да се тревожа толкова, защото вече 6 дена няма и помен от менструацията ми На 17 години съм от скоро правя секс, пазя се, само само 1 път съм правила секс без презерватив още в началото след като ми свърши предният месец и ми свърши на корема. Обикновено ми закъснява с 2-3 дни, но този месец не ми дойде...Трябваше на 6-ти, а вече е 12...Според Вас какво може да ми има, защото мисля, че е изключено да съм бременна... Възможно ли е да е от стрес, боледуване, антибиотици защото напоследък съм доста притеснена по лични причини...Всяка сутрин се събуждам с надеждата, че ще ми е дошло и всичко ще си е наред, но не става така и все повече се притенявам, а до колкото зная така още повече си вредя...Кажете ми какво мислите по въпроса... Правих си тест за бременност Шуърчек след 4-ти ден на закъснението ми и беше отрицателен... но все още се притеснявам много! Болна съм на антибиотици и други медикаменти това може ли да влияе. Благодаря предварително!!!