.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    daae
    Guest

Как да кажа на родителите ми?

Здравейте, аз съм момиче на 14 и имам приятел от скоро, който е с почти 4 години по-голям от мен. Проблемът е, че не знам как да кажа на родителите ми. Веднъж, майка ми беше разбрала от някой си че съм била с момче и ми държа конско, че ако съм имала гадже съм щяла да си разваля успеха и той щял да ме научи на глупости -_- .. Тя дори не иска да имам приятели момчета ! Много пъти съм и казвала че прекалява. Искам да и кажа, че имам гадже, но проблемът е че той не е точно "Мистър Перфектен" (понякога пуши трева и до скоро пушеше и цигари), но той е наистина много мил с мен и дори ми призна, че е спрял да пуши цигари заради мен . Та моля ви помогнете миииии !!

Отивате двамата с него и и казваш "Мамо, това е Снежан, ние се оженихме" Докато е още в шок и съобщаваш, че всъшност ти е само гадже, така тя ще види, че може и по-зле да е и ще го приеме по-лесно.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 03-07-2013 на 16:48

Мега фен Аватара на tori
    Събери си багажа и избягай него като оставиш само прощално писмо. Няма да се жените, не е нужно да знае. Изчакай до лятото да кажем да видиш дали нещата са сериозни и ако още сте заедно, и кажи. Тя трябва да разбере, че ти растеш малко по малко и неминуемо ще се появяват момчета. След време ще завършиш, ще отидеш в университет. Тогава тя няма как да ти забранява да се виждаш с някого. Трябва да разбере, че си отговорна спрямопуспеха и си хващаш пътя в ръце и тя не трябва да пречи.

Супер фен Аватара на JDeel
    А ти искаш ли той да те научи на глупости?

кажи и : мамо бремена съм.Преди да припадне и кажи ,че се шегуваш и ,че просто си имаш приятел.Ще го приеме по лесно от колкото първото :Д
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Пфу... Като са ти такива родителите, по-скоро не им казвай. Те са си виновни, че са разбили връзката на споделяне и ти теглят конско. В крайна сметка не си се родила за да им оправдаваш очакванията и с нищо не си им длъжна. И не е като да сте се оженили, нито пък им искаш разрешение за нещо... все тая

Единият вариант е да кажеш на майка ти, че имаш приятел. Другият е да не ѝ казваш изобщо и да криете. Понякога втория е по-добре... не слушаш досадното конско и мрънкане. Родителите са ревниви.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xoxi
    Запознай ги.
    Ако майка ти продължава да държи на своето, първо провери дали не е права относно него. Влюбените очи не виждат всичко, но и са прекалено глупави да се вслушат в съветите на другите.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на JDeel
    Ето че има и песен за такива случаи Можеш да минеш с поздрав по радиото: http://vbox7.com/play:cbf77671

,,Мамооо сега ще ти кажа едно нещо, имам си гадже на 18 и да те е яд, чука ме по цял ден.О, забравих да ти кажа, че ще повтарям годината заради него!''Това е

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вариантите ти да ги запознаеш или просто да се криете. Въпреки, че майка ти може да е права относно него и в никакъв случай, поне за в момента, гледай да не го допускаш прекалено близо до теб. Първо се увери, че не е някакъв тип, който ще търси от теб само едно и ще те "научи на лоши работи", както се изказва майка ти.

Мега фен Аватара на ameli
    А защо изобщо трябва да и казваш? Може пък майка ти да е права и компанията ти да не ти влияе добре..

Голям фен Аватара на Slobbery
    Цитирай Първоначално написано от daae Виж мнението
    , но той е наистина много мил с мен и дори ми призна, че е спрял да пуши цигари заради мен .
    Колко си наивна...

~

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Колко си наивна...
    И проста :X

Голям фен Аватара на zombolovesu
    е сега, без да обиждаме момичето. Човек, изнасилвач ли си търсиш? Смисъл той сега като навърши 18 не е категория "гадже", нали знаеш, че можеш да го съдиш дори ако те целуне? Кой знае какво ще ти хрумне.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    1. Защио трябва да ги запознаваш?
    2. Майка ти се притеснява за теб, колкото и параноично да ти изглежда всичко отстрани.
    3. Ако трЪгнеш да ги запознаваш, просто кажи на приятеля си да не идва напушен, пиян и да не си пали цигара пред нея.
    4. В номер 3 казвам "да не си пали цигара пред нея", защото не мисля, че ги е спрял.
    5. Все пак ти е пЪрво гадже (предполагам, спрямо вЪзрастта ти), така че в крайна сметка бЪди готова нещата между вас да не потрЪгнат и да се разделите.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    не е нужно да й казваш
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Разбирам да го запознаеш с родителите си ако сте на поне 20-24 и е сериозна връзката , но на 14 години :S

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Кажи й , че си имаш приятел и искаш да ги запознаеш. Не е нужно да й казваш на колко години е той. Разкажи й други неща за него, ако е възможно - например, ако има добър успех в училище или ако има амбициите да влиза в някой определен и хубав университет и т.н. При всички положения няма да мине добре, защото майка ти ще се притеснява за теб. Но щом искаш да ги запознаеш, ще трябва да понесеш няколко "конски". Това е единственият начин в един момент, ако наистина той се държи добре с теб и ходите по-дълго, тя да се поотпусне и да започне да приема връзката ви.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на autumn666
    По начина по който пишеш, наистина ми изглеждаш наивна...

Както и да е. Съвсем нормално е майка ти да се притеснява за теб. Може да е с по-остаряло мислене, а може би наистина мисли за бъдещето ти и смята, че ти е рано за момчета, че трябва да наблегнеш на ученето, за да си намериш хубава работа и да постигнеш нещо в живота.
    На 14 или на 24, майка ти все още ти е майка и има пълно право да ти дава съвети и насоки, но когато пораснеш, вече е твой избор дали да се вслушваш в тях. А сега си малка.

Моят съвет ще е: недей да вярваш на всяка дума, която ти казва това момче. Може наистина да е свестен тип, но пък може и реалността да е различна от това, което си мислиш. Това, че когато си с него светът ти е меден, не означава, че милите думички и неговата "любов" не са плод на въображението ти.

Поговори с майка си. Ако наистина смяташ, че си голяма, и покажи, че може да вярва в теб. Покажи и, че си отговорна и, че можеш да се справяш и с училището и със социалния живот едновременно.
    Ще изтърпиш малко конско, няма как. Тя ти е майка и трябва да те разбере.

За всеки един нормален родител това и обичайно, кой мисли лошото на децата си?? Майка ти и баща ти искат най-доброто за теб, да.. не е приятно да ти поставят такава граница, но може би те имат едно на ум. Не се обиждай, но си малка още да се впускаш в сериозни връзки, живей си живота и се наслаждавай на годините си. Щом ти е приятно с това момче, бъди с него, няма нищо лошо в това, но според мен сподели на вашите,когато се почувстваш готова. Едва ли това е момчето, което ще се ожени за теб,....ако толкова ти тежи, че не си споделила на вашите.. просто изплюй камъчето смело и не мисли много за последствията. Опитай се да поговориш с майка ти като приятелка и да й обясниш как се чувстваш, какво ти е... и че имаш нужда от нейната подкрепа. Без крясъци, писъци, блъсканици и т.н. Ако мислиш, че познаваш добре майка си и няма да се опита да те разбере.. просто не си играй с огъня и го запази в тайна.. все пак ти си само на 14 години, а и доколкото разбирам младежът е не просто с 1-2 години по-голям от теб,а с 4 - това още повече би притеснило родителите ти. Само едно ще ти кажа.. умната!

А бе хора какви са тия съвети : запознай го с майкати, тя е на 14, не и казвай, след като мислиш че си достатъчно голяма за ''гадже'' какво те притеснява майкати учи си гледай си кефа и това е! Но не мисли че е с теб заради черните ти очи
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си