.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Несподелена любов

Струва ли си да се бориш за някого, който обичаш ужасно много и знаеш, че и той те обича но само като приятел. Какво може да се направи в тази ситуация ?

От къде си 100% сигурен, че те обича само като приятел?

Аз пък си мисля, че ако се налага да се бориш за някого, значи просто не си заслужава. Едно е да се бориш за връзка и съвсем различно за неговите симпатии.

Голям фен Аватара на s40t4
    Помисли си какво е да си в обратното положение. И аз имам приятелки,където ме кефят и бих тръгнал с тях.. леко съм ги бъзвал,но казват ти си ми приятел, а аз с приятели не ходя. Демек кво излиза,че като сме се запознавали първия път съм тряял я забием. Така,че има и други... не единствения/ната

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Ако виждаш, че нямаш шанс.. не. Няма смисъл да се влага време и енергия в загубена кауза.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Но никога не можеш да бъдеш сигурен дали този човек наистина те възприема като приятел или като нещо повече. Аз бих се борила. Поне ще опитам и ще открия отговора, докато в противен случай ще стоя и ще се чудя какво би било, ако бях постъпила еди-как си, вместо да стоя и да не правя нищо.

Ако ти е казал/а, че ти възприема само като приятел, не виждам смисъл.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    И за мен няма много смисъл.
    Ако ти е приятел не те обича като нещо повече. Истинските приятели не влагат такива чувства.
    Ако го обичаш като нещо повече не може да ти е приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си