.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Относно 8 март

Привет!
    Както става ясно - въпроса ми е свързан с празника в петък. По-точно, подаряването на цвете... Харесвам едно момиче и не знам дали да й подаря цвете или не. Имайте в предвид, че сме приятели и не знам дали тя гледа на мен по същият начин, както аз на нея. Не искам да се почувства неудобно. Знам, че по принцип цветята винаги "вършат работа", но в случая не искам да прибързвам. Просто искам да й честитя празника, пък по-натам ще мисля за самопризнания и прочие. На 22 съм, тя е с 4 години по-малка от мен, ако има някакво значение.

Супер фен Аватара на minchorna
    Независимо дали я харесваш или не,мисля че ще оцени жеста.Подарявай смело,няма какво да губиш
    PS. Само не подарявай роза Пробвай с лилиум,орхидея,кала и т.н...
    Последно редактирано от minchorna : 03-05-2013 на 11:43

Мда, подари и цветя - само без червена роза. Бтв, лъжеш се ако си мислиш, че тя не знае, че я харесваш. Това не значи непременно че тя те харесва нали, но е окуражаващо все пак.

какво против червената роза имате? ;д аз пък предпочитам точно това а също може да я изненадаш не с една, а с повечко червени рози (според мен червената роза е най-романтичното цвете, показващо обичта, красотата и много положителни факти!!!)

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма лошо в червената роза,но е някак...по -интимен жест за мен. Ако все още отношенията ви са неясни...не знам,може пък с червената роза да придружиш и признание. Ако не ти се рискува заложи на лилиум,калии или нещо такова. Не че пак няма да загрее ,че я харесваш,но някак не ми се струва толкова ангажиращо.
    maDamn

Купи ѝ цвете, пробвай се, нищо не губиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Няма лошо в червената роза,но е някак...по -интимен жест за мен.
    мда. друго цвете, като карамфил примерно, би показало интерес, веселба, младост. де да знам.

друг е въпросът, че според мен тя не е баш жена, ама карай. ще я зарадваш, мислейки си че е такава.

Карамфил???? Само не прави този фал...цветя бол, можеш да вземеш каквото ти хареса, пък и розата е чудесна идея

Град
    София, България
    гледай, какви сте скучни :Д

Цитирай Първоначално написано от ludata90 Виж мнението
    Карамфил???? Само не прави този фал...цветя бол, можеш да вземеш каквото ти хареса, пък и розата е чудесна идея

и аз съм на същото мнение

и според теб розата е скучна ли? според повечето хора е доста романтична

Точно пък карамфил..HELL NO!

Град
    София, България

прекрасно цвете е. и необичайно.

Цитирай Първоначално написано от waazap Виж мнението
    и според теб розата е скучна ли? според повечето хора е доста романтична
    скучна е да, защото всеки 10-ти я подарява. Няма такова нещо като романтично цвете. Сам определяш кое цвете е романтично.

Ами не знам нещо като орхидеика става Ама роза е прекалено !

Лично аз никога няма да подаря карамфил на момиче...Свързвам ги по-скоро с погребения и т.н..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

прекрасно цвете е. и необичайно.

скучна е да, защото всеки 10-ти я подарява. Няма такова нещо като романтично цвете. Сам определяш кое цвете е романтично.
    изобщо не е скучна.. и именно за това вски '10-ти' я подарява

Град
    София, България
    Липсва ви въображение :С

честото е скучно. би ли искал да ядеш леща всеки ден?

Ям пържоли всеки ден и ми са скучни.

Град
    София, България
    DisappointedDreamer отказва да коментира повече. Желае Ви успешно подаряване на рози.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако се загледате в литературата и по-точно в тази на Йовков ,ще видите ,че карамфилът е символ на любов, не само на смърт.
    maDamn

А и не всяко момиче обича рози

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като бяхме малки вземахме за класните си карамфили, но аз ги харесвам Определено предпочитам някой, който не ми е гадже да ми подари карамфил, пред това да ми поднесе роза.
    И все пак - цветята не се свеждат до карамфили и рози, просто огледай на някое цветарско пазарче или магазинче и виж кое ще ти грабне окото, стига да не е червена роза. Сега има и кокичета, обаче са някак късички и мънички, а и не ги намирам за подходящи, свързвам ги с картичките, които рисувахме "за мама" в училище.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Като бяхме малки вземахме за класните си карамфили, но аз ги харесвам Определено предпочитам някой, който не ми е гадже да ми подари карамфил, пред това да ми поднесе роза.
    И все пак - цветята не се свеждат до карамфили и рози, просто огледай на някое цветарско пазарче или магазинче и виж кое ще ти грабне окото, стига да не е червена роза. Сега има и кокичета, обаче са някак късички и мънички, а и не ги намирам за подходящи, свързвам ги с картичките, които рисувахме "за мама" в училище.
    и кокичетата подсказват за един сезон (така да кажа ;д ) а и е малко странно да подариш кокиче на момиче

Цитирай Първоначално написано от levistrauss Виж мнението
    Привет!
    Както става ясно - въпроса ми е свързан с празника в петък. По-точно, подаряването на цвете... Харесвам едно момиче и не знам дали да й подаря цвете или не. Имайте в предвид, че сме приятели и не знам дали тя гледа на мен по същият начин, както аз на нея. Не искам да се почувства неудобно. Знам, че по принцип цветята винаги "вършат работа", но в случая не искам да прибързвам. Просто искам да й честитя празника, пък по-натам ще мисля за самопризнания и прочие. На 22 съм, тя е с 4 години по-малка от мен, ако има някакво значение.
    най-добре и вземи каквото ти е на сърце! отиди в цветарски магазин и на което цвете се спреш вземи него, защото тук всеки има различно мнение!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от waazap Виж мнението
    и кокичетата подсказват за един сезон (така да кажа ;д ) а и е малко странно да подариш кокиче на момиче
    да и аз това казвам, кокичетата са подходящи за майките, единствения вариант да са подходящи е, ако са любими цветя на момичето, което е много рядко срещано явление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си