.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Възможно ли е?

Ще бъда директен. На 10.02 е пит Ескапел, на 18.02 презерватива се скъса, свършване е нямало. На 16.02 имаше по тъмникаво течение, което беше 3-4 дни. Не е сигурна, че е било цикъл.. ведъж казва, че е било, а после не. Нормално й е 5 дена. Вярно, че е може да е от Ескапела, но възможно ли е да не е било цикъл, а друго течение? Също така направени са 2 теста на 3 и 6 март - отрицателни. Възможна ли е бременност? Моля просто отговорете ми и кажете какво е вашето мнение без да се коментира ескапела или късането. Наясно съм със слагането на презервативи, наясно съм, че Ескапела е хормонална бомба. Просто искам вашето мнение на двата ми въпроса. Благодаря.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом тестовете са били отрицателни, значи разместаванията в цикъла и, както и странните течения, са в следствие от Ескапела.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То там си пише, че са възможни някакви странични ефекти и са изброени какви са. Научете се да четете. Иначе най-вероятно си е от Ескапелa, щом и двата теста са били отрицателни.

Да, наясно сме и с опътванията, но допълнителни мнения за някакво отдъхване са ми от полза.

Хубаво, че сте наясно с Опътванията, там си пише, може да ѝ се разбърка цикъла.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    И аз съм имала подобно кафеникаво течение по никое време и отидох на гинеколог веднага. Съветвам я да направи същото.
    ^^^
    Бургас <3

Говорила е с гинеколог, който е казал, че щом тестовете са отрицателни след толкова време значи няма повод за притеснение и да изчака до края на март да й дойде. Днес е направен трети тест - отрицателен. Вие какво мислите?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Е.бременна е. при 3 отрицателни теста и посещение при гинеколог няма друг отговор...
    maDamn

Мега фен Аватара на baby_baby
    Оффф това може да е от стрес и от много други работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си