- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми върви с момичетата
Здравейте!
Абе от къде да започна и аз не знам. Имам си лични проблеми които са малко сложни за обяснение, но това не е толкова важно. Най-големия ми проблем са момичетата и това не мога да го преодолея. На 15 съм и не съм бил с момиче все още не знам какъв ми е проблема, когато си вървя по улицата гледам някое хубаво момиче и се натъжавам малко, защото аз си нямам. Пробвах с няколко преди, но не стана и от тогава се отчаях. След като ме ,,отрязаха,, не тая големи надежди че ще се получи с някое. Дори си мисля понякога дали ме ,,заглеждат,, или съм толкова зле че никой не ме забелязва. С няколко думи съм отчаян и не знам какво да правя! Малко за мен: приятелите ми ме смятат за забавен, и ми казват че винаги съм можел да разсмея човек, не пуша и не пия. (Извинявайте ако има правописни грешки)
На 15 си, нямаш причина да се отчайваш. Не си мисли, че всяка ще те отреже. Ако си симпатичен, с чувство за хумор, умен, възпитан... ами покажи го на момичетата. НЕ се страхувай да заговориш някоя мацка.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момичетата харесват смелите момчета. Бъди настоятелен, но не нахален и пробвай да видиш какво ще стане.![]()
Имах същият проблем и в главата ми се въртяха същите мисли, когато бях на 15 години. Мисля, че е напълно нормално, не е нужно да прибързваш. Звучи клиширано, но е напълно правилно - в един прекрасен момент ще се появи момичето за теб, просто не трябва да бързаш и най-важното да не го мислиш много, много. Бъди себе си, забавлявай се. Смисъл, ти самият казваш, че си забавен етк. Всяка ще хареса "забавното момче" в компанията.![]()
Има правописни грешки, но ще го преживеемА ти преживей това, че си все още само на 15. Да не мислиш, че мен или което и да е момче от форума са го заглеждали, когато е бил на 15? Няма такова нещо! Както ти казаха по-горе: прекалено си млад, за да се отчайваш.
Щом приятелите ти имат такова хубаво мнение за теб, значи наистина си готин. Просто трябва да изчакаш малко и ще видиш как нещата ще се получат. По ирония на сЪдбата - точно тогава, когато най-малко го очакваш и когато не го тЪрсиш. СпоКС - нямаш проблем.
Освен пунктоацията, може би...
Само на 15 си, не се отчайвай.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За всеки влак си има пътник.
Успокой се. Всичко се случва с времето си, тоест тогава, когато трябва да се случи. И да си насилваш късмета, и да не го насилваш - ако времето ти не е сега, нищо няма да промениш. Иначе си вдигни самочувствието, общувай с повече хора и ще срещнеш твоето момиче.
Стига, бе! Отчаян бил! И за к`во? Намери си някакво занимание и толкова! На 15-отчаян пфф...
Ще имаш много възможности.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Благодаря за съветаНе съм сигурен какво точно е мнението на приятелите ми, но знам че не всички от тях ме харесват, може би защото не съм като тях (повечето са тъпи и с просташко държание). Колкото до правописните грешки пак се извинявам но съм в чужбина от няколко години и не си упражнявам българския много
.
Занимание си имам![]()
Приятели нямам много, защото едно приятелство се гради с години, но съм сигурен, че тези които имам са ми истински приятели а и в днешно време приятелството не е каквото е било преди. Всеки си има различно мнение и това е негово право! Колкото до момичетата аз не познавам много и може би затова не ми върви.
абе ти нормален ли си? я вземи да се стегнеш! само на 15 си имаш целия живот пред себе си, за къде си се разбързал? седи да си учиш уроците и по-нататък ще го мислиш![]()
![]()
^Аз чак сега/на 17/ взех да обръщам внимание на момичетата, на 15 ми беше все тая, че нямам приятелка...
Според мен не си готов все още за тази стъпка. Тези неща не стават изведнъж (макар, че в днешно време..), а постепенно. Не се отчайвай, както казаха по-горе - за всеки влак си има пътници! Погрижи се и за в бъдеще да имаш същия характер и държание, доста момичета биха си паднали по-нормални момчета като теб, а не такива с просташко държание (зависи от момчето of course). Гледай да излизаш повече с тези приятели, така по-лесно биха се намерили момичета, които ще общуват с теб. Има ли желание - има и начин. Просто вярвай в това упорито. Пък и повечето момичета предпочитат момчето до тях да е свестен тип, а ти ми се виждаш точно такъв. Щом си забавен и мил това е достатъчно за да спечелиш някое друго момиче, но трябва и да се потрудиш малко, не всичко в живота идва наготово. Късмет!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз това исках да попитам рано ли ми е, ама явно не е. Мерси все пак!
Както казват другите спокойно и не се притеснявай.Нещо друго,което може да направиш за да ти провари е може би да снисиш критерия.Също така ако се притесняваш за външния ти вид,може да направиш нещо-да си смениш дрехите,нешо по-свежо,парфиум(хубавят мъжки парфиум винаги деиства малко или много) . . . иииии не знам,излизай повече? : )
Спокс бе човекЖивотът е пред теб! Ще срещнеш толкова много момичета, че чак ще ти се доповръща.
Ще си намериш момиче, когато му дойде времето, когато харесаш истински някое.
Не трябва да започваш връзка, с някой само, защото ти е тъжно, че съседа има, а пък ти не.
Споко братле.Аз съм на 20 години и още нямам приятелкати питаш за 15 години.За всичко си има време,местоположение и точност.
Регистрирах се само за да отговоря . Аз съм на 23 и нямам приятелка и също имам чувство за хумор и всички други екстри но не ми се получава някой го могат други не явно аз и автора сме към тези който го нямат.. а тези който казват " споко още си млад и зелен не се предавай за всичко си има време за всеки влак си има пътници ... " това вече е много изтъркано и някак си не ми помага вече съм се примирил с мисълта че днешните " момичета " не гледат вътрешността на златната ябълка дали е гнила или не за тях просто е важно да е ЗЛАТНА !
Аз всъщност има момиче което истински харесвам. За нея бих направил всичко, но за съжаление тя не ме харесва и вече не я виждам често.