- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Единственото момиче, на което вярвах ме прецака ..
Разбрах, че се е натискала на някакъв хубавец в нейния град, аз си я обичам, но мога да потисна чувствата си и да е врътна един хубав филм, та се чудя какво да я правя?
Преди време мислех, че не е правилно да се постъпва срещу лошото с лошо, но според мен, щом можеш, врътни го. Щом те предава, няма причина ти да бъдеш добър. Нека се научи и знае, да не прави к*рвенски номера и да се гъбарка с чувствата на хората
По-добре първо се увери дали наистина е вярно, шото ще стане мн тъпо, ако се окаже, че са врътнали тебе.
Та, ако все пак е вярно, стискам ти палци.
Schhh! Hear the silence...
Ти видял ли си го със собствените си очи ? Имаш ли пълното доверия на източника си ? Дори и да е така, няма смисъл да правиш каквото и да било. Времето поставя всеки и всичко на мястото му. Не хаби енергията си за простотии.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Брат, бой и ебане не се врЪщат. Имай го в предвид преди да почнеш да врЪщаш...
Другото, което е - аз на речени - казани не вярвам, но щом ти си сигурен, просто я разкарай. Няма какво да й врЪщаш... Няма да ти мине, няма да се почувстваш по-добре... Няма да вЪрнеш времето... Понякога просто трябва да оставиш хората сами да си чупят главитеЛично аз направих точно това с бившата - като видях какЪв си е хванала, ами да - кофти ми беше, ама сЪм я оставил на мира. Стига ми мисЪлта, че той никога няма да е мен, да се отнася с нея както го правех аз, да прави жестовете, които правех аз (и останаха неоценени)...
Най-добрия начин да дадеш паЛжината фостата на някого е, да го оставиш да прави грешки, които ти виждаш, а той не![]()
Какво ще рече "натискала"?! Знам какво означава, просто понякога хората го използват ей така, за глупости. Примерно може да е танцувала с някого просто, без да се натискат, в пълния смисъл на думата...може да са приятели и да са се прегърнали примерно ддз.
Защо не я питаш всъщност?! Тъпо е да плетеш интриги и филми, така тя няма да си разбере грешката(ако наистина е така) и ще излезеш ти зле-то. Просто като я видиш я поразпитай, ако не ти даде обесним или пък въобще някакъв отговор, я разкарай. Пък, ако започне да лъже, то ще си проличи.
Аз ли съм тъп, гаден и отмъстителен, или смятам, че е по-добре да ѝ покажеш, че можеш да се държиш и по различен начин (т.е. не само да си човека, който я обича винаги), за да не си мисли, че всичко ѝ е простено. Бившата ми така беше: бях ѝ първия (и връзка, и секс) и в началото ми казваше: никой не се е държал така мило с мен. После прие това мое отношение за даденост и почна да ме тъпче, защото мислеше, че щом я обичам, може да прави каквото ѝ е на кеф. След 1 година връзка се разделихме, защото чашата вече преля. Не съм ѝ връщал нищо тъпкано, оставих я да си троши главата така, както на нея ѝ харесва, но пак съм 50:50 мнение, че такива хора трябва да получат някой урок, че не стават така нещата. Един вид, да ѝ нашепнеш на ухото "memento mori"
Фостата за такива неблагодарници (и момчета, и момичета).
Има една приказка: като не знаеш да целуваш ръка, ще целуваш дупе
Между другото никъде не се каза, че сте заедно? Смисъл, че сте двойка. Двойка ли сте изобщо? Никъде не го каза.
Момиче ^^
^ и аз не видях да споменава, че са двойка.
И все пак не падай на нейното ниво.
Двойка ли сте, или просто ти я харесваш???
При тая ситуация не виждам защо пък да не се натиска с когото си пожелае.
maDamn
Кво ше отмъщаваш, че не можеш да си задържиш мацката ли? Не се излагай. Като ти врътнат номер си тръгни с достойнство. Или нямаш повече работа с нея и я късаш, или се опитваш да оправиш положението. Ма за чий хуй ти е да даваш уроци на някой, за който не бива да ти пука?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ходим от година и три месеца вече, натискала т.е опити за целувки, обарвания етц..
Аз съм такъв човек, че колкото и да ми е тежко мога да го прикрия и да играя роли, затова се чудя дали да и бия игнора или да си направя ,,мойто'' и да и бия шута, а като си помисля, че ми е казвала, че никой не се е държал по мило с нея, никой не е правил такива неща, които аз съм правил за нея, а какви неща ми прави зад гърба. А най-гадното е, че всичко само заради нея го правех, доста ме промени, за това ми е гадно. Още се чудя какво да правя, но мисля просто да и кажа и да свърши всичко?
Пич, само ти знаеш какво искаш. Ако искаш я късай, ако искаш я търпи, ако искаш й отмъщавай. Но си вземи решението сам, за да не те е яд после, че не си щастлив.
И в момента си афектиран. Да не вземеш да се надъхаш много, да й биеш шута, ама после да и лижеш ботушите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Опити за целувки? Малко ме съмнява, че ако момиче опита да целуне момче, то ще се отдръпне и ще си остане само с опита, вземи разбери да не е обратното - момчето да е искало нещо повече, а тя да се е дърпала от него.
Върни ѝ го
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick