- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пенисът ми постоянно мръсен
Значи поддържам добра хигиена но имам проблем.Кожата на пениса ми е Тъмна като влезна да се къпя и като тръгна да го търкам излиза нещо като "Кир" но не се маха напълно, не знам от какво е нося само черни боксери но не ми се вярва от тях да е ако някой знае решение на проблема да ми кажи.
Ника ти отговаря на цвета на пениса О.о !?! Всеки ден ли се къпеш ?
Да всеки ден се къпя даже и по два пъти но не знам защо става така нося само черни боксери не знам дали е от тях
Еми не носи черни боксерки,смени ги..или си купи друга материя и марка черни боксерки![]()
Да много ми помогна мерси :d
еми.. хахахха не знам какво очакваш да ти кажат друго.Щом си забелязал,че само от тези боксерки става така,значи е от тяхВикни детектив да направи разследване :X
Брей ти си била много забавна бе браво
Брей,взема да ти го подам ли ? Питаш за съвет,дадох ти съвет,кво очакваш друго да ти кажат.Нормално като само с черните боксерки е така да е от тях,то бива бива идиоти,ама направо прекалявате с тъпите теми
Добре бе не се нервирай бахти
Често ли мастурбираш ? Съвсем сериозно питам. Мастурбацията, ако не си овлажнил добре пениса предварително води до търкане и натрупване на мъртва кожа. Освен това наистина може да е от боксерките.
3-Пъти седмично масрубирам ся ще почна да нося по светли боксери да видим.Но наистина като влезна да се къпя и като почна да го търкам излиза нещо като Кир и тва ме учудва
Мастурбирай повечеТака няма да има възможност да се натрупа кир
![]()
Някои материи боядисват кожата. Мисля, че е от боксерките. Дори да не боядисва, то остават едни като мъхченца.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мръсник си ти...
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Дейба тия боксери дейба
Голям смях. То човек да не си изкаже мнението…