Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
Лично аз не бих носила прашки или или каквото и да е било друго неудобно беля независимо колко крадиво изглежда гледам да ми е неудобно та дори да нося някакви си детски пликчета.Стом на момчето му е удобно с тия боксерки окей да носи боксерки какво ще се изпокарали за това.Наиситна глупаво би било ако ги носи само защото е модерно.Ами да и аз съм забелязала че черните дрехи ами не са монго практични и остават някакви пухчета наистина освен че събират цялата мръсотия и пръхоляк.Не носи черно по-светли цветове би било по-добре но опроделено без черното.На някой хора едно им е удобно друи пък същото бельо примерно не им е удобно зависи си от човека.А снимката с дядото с боксерките беше семшна но както каза един потребител той е стар тялото му е отпуснато и боксерките му по скоро преличат на памперси.Но наистина аз не че не харесвам боксерки но при мъжете наистина доста им личи пакета особено пък ако имат по-голям направо .......Тледала съм онлайн някакви такива снимки някакви модели с боксерки и ами смущаващо е но здраве да му е.....
Нарочно ли го правиш ???