.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Exclamation Той не ми подари и едно цвете за 8 март! :(

Днес като се видяхме с приятеля ми очаквах той да ми честити и да ми подари едно цвете. Той нищо не ми каза през цялото време. Накрая аз го попитах защо не ми е честитил и той каза , цитирам : " Я се стягай, никакъв празник не е това казал някой комунист че днес ще е дата за еди какво си и айде всички ще се кланяме . НИКОГА" . Много ми е кофти.
    Последно редактирано от airpump : 03-08-2013 на 11:53

Супер фен Аватара на minchorna
    Може да е приготвил изненада за по-късно Недей да бързаш със заключенията А и доколкото си спомням от предната ти тема вие постоянно се карахте и т.н..Предполагам това ще ви е поредния скандал,от който няма да има никаква файда..

Е и? Голяма работа

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Е и? Голяма работа
    точно.
    Апф.

Супер фен Аватара на cyclops
    Не всички почитат този празник. Аз също не честитя на никой.

Тоя празник е измислен.. като св. Валентин.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    точно.
    Апф.
    Айде, айде.
    Да не се правим на много еманципирани и независими. Още повече, че и ти си получила цвете.
    Въпрос на внимание и уважение е. Не може шофьорът в маршрутката да ми честити празника, а близък човек да не го направи.

Много съжалявам тези, които считат празника за измислен. За Свети Валентин ми писна да споря с хора, които дори не са прочели за какво става въпрос.

Чели сме за кво стаа въпрос.. ама просто имаме различно мнение. За мен и Коледа е измислен празник, ама това си е моята истина.

Мега фен Аватара на Chacho
    И ние къде да застанем. Като не си доволна, обяснявай се с него. Ние кво, да ти почешаме гърбеца и да ти мине ли? Утре в живота ще бъдеш и в пъти по-недооценена. Някак си малко по-равнодушно ще ти се наложи да приемаш нещата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Защо въобще сравнявате Свети Валентин и 8ми Март?

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Ама това не го е казал някой министър, че да е измислено. Денят се отбелязва световно
    Някои считат пък, че е ден на майката, и че младите момичета нямат никакъв празник. Не знам, мисля, че ако сама себе си можеш да наречеш ЖЕНА тогава е приятно любим човек да ти го честити, айде наистина не считам, че е повод за големи официалности и подаръци, но едно цвете е много мил и лесен/евтин жест.
    Не може шефа да подари цветя на всичките си подчинени, в магазините да ти честитят, шофьора в автобуса и т.н. а приятеля ти да се разсърди като му напомниш, малко е грубичко наистина.
    Но уважавам това, че всеки си има мнение.

Съгласна съм с пантерата , че става дума за уважение от най-близките ти хора . Дори да не й беше подарил цвете поне можеше да й честити празника . И на вас би ви станало неприятно ако най-близките ви хора ,не ви честитят поне.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Чели сме за кво стаа въпрос.. ама просто имаме различно мнение. За мен и Коледа е измислен празник, ама това си е моята истина.
    Неаргументирано.
    Напоследък съм на такава вълна. Лично аз мога и есе да напиша защо Свети Валентин в оригиналния си замисъл е страхотен празник, но като всяко преекспонирано нещо (визирам магазините, пълни с розови сърца) не се харесва масово.

За Коледа дори няма да започвам.

Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.
    С други думи: Празник на жените, които най-накрая, след векове потискане, имат (почти) равни права с мъжете. Глупаво ли е? Измислено ли е?
    Искаш ли да те обявяваха за курва, щото ходиш с панталон? Искаш ли да ти беше забранено да се занимаваш с наука? Искаш ли да те обявяват за некадърница, защото не умееш да бродираш?
    Празникът е свързан с протест на жени, работещи в американско предприятие, дълги часове за мизерни пари. Измислено?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-08-2013 на 12:27

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Неаргументирано.
    Напоследък съм на такава вълна. Лично аз мога и есе да напиша защо Свети Валентин в оригиналния си замисъл е страхотен празник, но като всяко преекспонирано нещо (визирам магазините, пълни с розови сърца) не се харесва масово.

За Коледа дори няма да започвам.

С други думи: Празник на жените, които най-накрая, след векове потискане, имат (почти) равни права с мъжете. Глупаво ли е? Измислено ли е?
    Искаш ли да те обявяваха за курва, щото ходиш с панталон? Искаш ли да ти беше забранено да се занимаваш с наука? Искаш ли да те обявяват за некадърница, защото не умееш да бродираш?
    Празникът е свързан с протест на жени, работещи в американско предприятие, дълги часове за мизерни пари. Измислено?

Не можеш да очакваш всички да искат да празнуват 14ти. Моето мнение е, че ми е захаросан, комерсиален, преекспониран и квото се сетиш. Ти като искаш си го празнувай, смисъл.. всеки сам си решава.

8ми март ми е ясно, че е международен. И аз днес получих цвете, купила съм и на майка ми, защото тя ще се усмихне, че съм си отделила 2-3лв от джобните за да я зарадвам. Но в 21ви век ми е малко отживяло вече, едно време са имали нужда от този ден.. но сега.. аз лично съм се заобиколила с хора, които ми показват обичта и уважението си всеки ден. Предпочитам цвете подарено без повод, отколкото на която и да е определена дата.

Не си натрапвам мнението на никого. Просто не мисля, че е такава трагедия, че авторката не е получила цвете.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Голяма суматоха около тоя празник... Гледам днес много хора с цветя по улиците и се замислих, че ако ти подарят цвете, го приемаш за даденост, обаче, ако не ти подарят, тогава голяма депресия... Глупаво е, аз също не го ми приемам за мой празник 8-ми. Не се имам за "жена" в пълния смисъл на думата, не мога да ви разбера 16-17 годишните, дето се мислите за жени.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-08-2013 на 12:41

Е да обаче нас ни е честитен празника и дори цветя сме получили там е тънката разлика . Ако и някоя от нас беше на мястото на момичето и то собственият й приятел да не й честити и ние щяхме да се почустваме така . Обаче след като на нас ни е честитено значи няма проблем на другите като не е всички ги заклеймяваме като излишни драми . Съгласна съм, че уважението и любовта се доказват всеки ден , но какво пречи да й подари поне едно цветенце . Всичко се свежда до уважението и нагласата . 8 Март е празник на жената с него почитаме всяка една жена и млада и стара , с него се отчита това , че вече сме равни на мъжете както спомена Пантерата вече и уважението към жените , които обичаме уважаваме . Моят приятел също не си пада по подобни празници , в момента няма как да се виждаме , защото е на мисия . Но намери начин да ми честити най-малкото нищо , че точно сега не му е до това и не харесва тоя празник . Просто се замислете как бихте се почуствали на нейно място и номера с - не ми пука мен всеки ден ме уважават , няма да мине .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-08-2013 на 12:54

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде, айде.
    не се кефя на празници, не обичам да ми ги честитят.
    гаджето просто го спомена, благодарих му. повече не и и искам.

Още повече, че авторката е на 18 години. Брее, каква жена

цвете получих от баща ми и брат ми, тъй като съм единственото момиче в къщата, атм. не че ти дължах обяснения.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    и номера с - не ми пука мен всеки ден ме уважават , няма да мине .
    Точно.
    Ще кажеш, че всички, които празнуваме, не сме уважавани всеки ден и затова си проектираме всички надежди в този единствен ден в годината :Д

Силната половинка даже се обръсна още вчера по случай празника, щях да се просълзя. :д

Супер фен Аватара на cyclops
    Независимо дали половинката зачита празника или гаджето й би трябвало да го знае или да го е усетил преди това, ако са достатъчно близки. Поне аз така си мисля. Т.е. ако е важно за нея може би пък не е зле да направи някакво усилие. А спорът е безмислен. Не може всички да харесваме едно и също. Аз лично не харесвам този празник и ми се повтъща като чуя "за всички ДАМИ", но получих цветя и не ги изхвърлих. Напротив, стана ми миличко и благодарих на хората.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Оф, това, че има женски полови органи не я прави жена. Това, че не ѝ е честитил не е чак такава трагедия, може да не ѝ е приятно, но не е кой знае какво...

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, той през останалото време уважава ли я? Неуважението към нея или към празника е?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аре бе, на 1 юни ще пропищите що няма плюшка, нали?Я вземете решение жени ли сте или деца.И да, щом сте жени не е опрадвано да мрънкате чак за такива простотии.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Добре, той през останалото време уважава ли я? Неуважението към нея или към празника е?
    ето това трябва да се разбере.

Аз съм на принципа, че не е нужно да чакаш празник, за да правиш нещо - на Коледа всички стават по-добри, на Св. Валентин всички се обичат повече и т.н.. Предполагам той ти подарява цветя принципно, така че не страдай, че точно днес нямаш цвете.

Гадно е, разбирам. Според мен е сгрешил, и то не малко. Какво от това, че той не признава този празник, това няма значение, защото празникът е на момичето, а не негов, за да каже, че не го зачита. Тя има празник!! Всяка жена би се зарадвала на най-малкия жест в случая!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си