.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Повече от фен
    Кво значи измислен и неизимислен празник ?? Естествено че всички празници са измислени, не ги е създала майката природа... А че е малоумен празника - малоумен е. Жената трябва да се обича и уважава 365 дена в годината, не само един.

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Кво значи измислен и неизимислен празник ?? Естествено че всички празници са измислени, не ги е създала майката природа... А че е малоумен празника - малоумен е. Жената трябва да се обича и уважава 365 дена в годината, не само един.
    !!!

Мега фен Аватара на draid
    Айде ще видим колко от вас ревли ще честитят деня на мъжа...

Голям прас, че някой не ви е омайвал и говорил мили приказки.
    Последно редактирано от draid : 03-09-2013 на 19:12

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Еми, и аз не получих цвете от приятеля ми за 8ми март и не ми беше честитено. Съчувствам много на авторката, защото е гадно. Гадно е, защото с този "жест" ми показа, че явно за него не съм достатъчно жена. И после дори ме попита, защо съм си изпускала нервите на моменти. Но за щастие денят отмина и аз реших да оставя разочарованието зад себе си. Факт е, че поне през останалото време се чувствам желана, обичана и оценявана.
    Тук искам да се обърна и към останалите - комунистите са тия, които са казали, че този празник няма да се празнува, а не обратното. И ние като жени следва да подкрепяме този празник, защото не малко жени са минали през много изпитания и трудности, борили са се с двойния стандарт (който особено в България не е все още изкоренен), за да имаме ние днес равни права с мъжете, да можем да работим, да гласуваме, да управляваме собствения си живот и да бъде възприемани и обичани не само като добитък за разплод!
    Освен това отхвърлянето на всички празници вече стана комерсиално и чудя се - не се ли изтърка?! Но като започнат тук половината да имат собствено мнение ще разберат какво имам предвид.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вечното оправдание.
    Като си цапнат в устата, просто ще я затваряш. Не е трудно. Има начини. Само глупавият отрича това.
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Жената трябва да се обича и уважава 365 дена в годината, не само един.
    Страшна работа.. комунистическа.Това жените сте си чисти капути.
    Последно редактирано от Irti : 03-09-2013 на 20:21

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Малки разглезени пикли, обяснете ми само с какво вие заслужихте да се наречете жени, дори да имате претенции някой да ви го честити на вас? С каква наглост ревете и го приемате толкова лично,че някой си не ви е честитил? Освен с генетичните си белези, с какво друго доказахте питам?

Далеч не отхвърлям празника, напротив.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Малки разглезени пикли, обяснете ми само с какво вие заслужихте да се наречете жени, дори да имате претенции някой да ви го честити на вас? С каква наглост ревете и го приемате толкова лично,че някой си не ви е честитил? Освен с генетичните си белези, с какво друго доказахте питам?
    Ти критерий ли си, какво?

И искрено отправям апел към масата писали малко да попрочетат за историята на празника.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението

Далеч не отхвърлям празника, напротив.
    ОК

Аз сигурно съм ужасен човек, защото вчера се разрънках на приятеля си как може едно цвете да не купи на майка си. Тъпо е да кажеш "Аз тва не го празнувам, затова ще се държа като пълен глупак". Нищо не ти коства да честитиш. Да не говорим, че както казаха няма да обеднееш, ако дадеш 2 лева за едно цвете вместо за кафе този ден.
    На мен пък Коледа винаги ми е била супер противна, но това не значи, че като стане 25-ти декември трябва да се държа грубо с всички, които ме очакват да празнувам с тях.

Аз съм на мнението, че колкото повече празници, толкова по-хубаво. Приятелят ми е католик, но аз не мога да се правя, че не забелязвам когато те имат празник. Естествено, че ще поздравя и по възможност и аз ще празнувам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Еми и на мене приятелят ми не ми честити, но нито съм му мрънкала нито ми е станало кофти- всъщност не ми пукаше, нито очаквах някакви подаръци и празнувания. Даже не излязохме. В скайп му казах " Как смееш да не ми честитиш" той каза "Честито" и аз се засмях толкова.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ви разбирам хората, които се надигат чак срещу празниците. Или пък търсят някой да им налее смисъл в тях. Можеш да празнуваш всеки празник с твои си разбирания в него. Всеки ден, в който можеш по повод да зарадваш човек, е нещо хубаво. Тук слушам за комунисти, за пикли, за искащите прекалено много момичета... Еее, леле, големия прас да вземеш едно цветенце на момичето си, да я накараш да се почувства жена (дори да е малка и да не е още), да я усмихнеш. Това е важното бе, хора. Как не го зацепвате? Няма значение какъв е празника, ако ще да е вуду-африкански. Щом ще ви зарадва близките и ще ги накара да се почувстват специални, значи си струва.

Аз разбирам да забравиш или да не успееш да вземеш цвете. Ок. Ми кажи си човешки. Не би ме обидило да ме забравят, но много би ме наранило после и да ме напсуват, и да ми кажат: "Абе стягай се, кви са тия комунистически глуспоти."
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на draid
    Всеки има право да празнува или да не празнува някакъв празник. Аз лично го честитя празника, но пък тука има някакви дето чак правят революция, ако не им честитят, за това попитах колко често вие сте честитили празника на мъжа ? Дразня се когато се изкарвате все жертви, това е. Искате да сте равни на мъжете, ама все да сте по-равни от тях.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз затова казвам, че е глупаво да се сърдиш, ако си забравен и нямаш цвете/подарък. Но пък и такива чак крайни реакции. Големия прас. Честно казано, не бях сигурна кога е денят на мъжа (току що видях в гугъл). Не съм му го честитила специално (мисля, че и той не знае впрочем). Не е толкова широко празнуван, колкото е 8 март. Ако се бях сетила за такава дата, щях да му честитя, разбира се. И щях да го изненадам с нещо. Пак казвам: Не е края на света да бъдеш забравен. Но е наистина неприятно, когато няма спирка без 15 сергии с цветя, ти да попиташ и да ти се даде такъв отговор. Никак не държа на цвете. Всъщност наистина доста се изненадах, когато ми подари. Нито щях да го направя на въпрос, нито нищо. Но много се зарадвах и ми стана хубаво, че се е сетил да ми направи този жест. Това и казвам. Стига сте скачали срещу празниците все 1 са просто повод да ви опразнят джобовете и да ви накарат, не дай си боже, да направите нещо по-специално. Идеята е само да зарадваш човека. Не друго. Като не празнуваш, кажи си, ама не обиждай самия празник щом на другия му е скъп. Аз никога не помня именни дни (сега и да ме попитат, пак няма да знам моя кога е). Пропускала съм да честитя. Като ме подсетят се извинявам и казвам, че си е в мен проблема, че не се сещам никога за тези дати. Не казвам: "Има милион Радославовци на тая земя, вземи се стегни." (примерно)
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз пък не разбрах къде в цялата тема авторката попита вие какво сте получили и дали го празнувате?

Момичето искаше просто да се оплаче.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На мен моят приятел също не ми подари нищо,но обеща да ми се реваншира утре

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И аз нямам подарък, но не е късно да го получа днес.
    Голям рев, голямо чудо, пфу. Заради такива индивиди като теб ни изкарват истерясали.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си