.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Чели сме за кво стаа въпрос.. ама просто имаме различно мнение. За мен и Коледа е измислен празник, ама това си е моята истина.
    Неаргументирано.
    Напоследък съм на такава вълна. Лично аз мога и есе да напиша защо Свети Валентин в оригиналния си замисъл е страхотен празник, но като всяко преекспонирано нещо (визирам магазините, пълни с розови сърца) не се харесва масово.

За Коледа дори няма да започвам.

Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.
    С други думи: Празник на жените, които най-накрая, след векове потискане, имат (почти) равни права с мъжете. Глупаво ли е? Измислено ли е?
    Искаш ли да те обявяваха за курва, щото ходиш с панталон? Искаш ли да ти беше забранено да се занимаваш с наука? Искаш ли да те обявяват за некадърница, защото не умееш да бродираш?
    Празникът е свързан с протест на жени, работещи в американско предприятие, дълги часове за мизерни пари. Измислено?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-08-2013 на 12:27

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Неаргументирано.
    Напоследък съм на такава вълна. Лично аз мога и есе да напиша защо Свети Валентин в оригиналния си замисъл е страхотен празник, но като всяко преекспонирано нещо (визирам магазините, пълни с розови сърца) не се харесва масово.

За Коледа дори няма да започвам.

С други думи: Празник на жените, които най-накрая, след векове потискане, имат (почти) равни права с мъжете. Глупаво ли е? Измислено ли е?
    Искаш ли да те обявяваха за курва, щото ходиш с панталон? Искаш ли да ти беше забранено да се занимаваш с наука? Искаш ли да те обявяват за некадърница, защото не умееш да бродираш?
    Празникът е свързан с протест на жени, работещи в американско предприятие, дълги часове за мизерни пари. Измислено?

Не можеш да очакваш всички да искат да празнуват 14ти. Моето мнение е, че ми е захаросан, комерсиален, преекспониран и квото се сетиш. Ти като искаш си го празнувай, смисъл.. всеки сам си решава.

8ми март ми е ясно, че е международен. И аз днес получих цвете, купила съм и на майка ми, защото тя ще се усмихне, че съм си отделила 2-3лв от джобните за да я зарадвам. Но в 21ви век ми е малко отживяло вече, едно време са имали нужда от този ден.. но сега.. аз лично съм се заобиколила с хора, които ми показват обичта и уважението си всеки ден. Предпочитам цвете подарено без повод, отколкото на която и да е определена дата.

Не си натрапвам мнението на никого. Просто не мисля, че е такава трагедия, че авторката не е получила цвете.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не можеш да очакваш всички да искат да празнуват 14ти. Моето мнение е, че ми е захаросан, комерсиален, преекспониран и квото се сетиш. Ти като искаш си го празнувай, смисъл.. всеки сам си решава.

8ми март ми е ясно, че е международен. И аз днес получих цвете, купила съм и на майка ми, защото тя ще се усмихне, че съм си отделила 2-3лв от джобните за да я зарадвам. Но в 21ви век ми е малко отживяло вече, едно време са имали нужда от този ден.. но сега.. аз лично съм се заобиколила с хора, които ми показват обичта и уважението си всеки ден. Предпочитам цвете подарено без повод, отколкото на която и да е определена дата.

Не си натрапвам мнението на никого. Просто не мисля, че е такава трагедия, че авторката не е получила цвете.
    да ама ако този ден го нямаше не мислиш ли че скоро хората щяха да забравят някой неща ? това е един вид и подсещане,че жените са жени и би трябвало да се уважават .. за една майка примерно ще е супер голям жест (ако примерно всеки ден - работа,чистене,готвене,пр ане, малко време за спане и пак работа,чистене и т.н. ) да се прибере и да е сготвено и тя да трябва само да се наяде,да получи едно '' честит празник'' и да си легне/почива .. а не да е всекидневната домакиня примерно.. и това е един ден в годината,когато напомня някой неща,които според мен лесно могат да се забравят...

аз съм ЗА този празник,а за св. валентин - е там и на мен ми е банално .. и то точно щото дори и хора,които не се обичат се държат така все едно са от 20 години заедно и още им е перфектно всичко

по темата: можеше поне да ти честити,на мен също би ми било кофти.. обаче няма смисъл да се карате след като си го питала и той ти е казал какво мисли.. няма как да му наложиш твоето мнение
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 03-09-2013 на 15:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си