Е да обаче нас ни е честитен празника и дори цветя сме получили там е тънката разлика . Ако и някоя от нас беше на мястото на момичето и то собственият й приятел да не й честити и ние щяхме да се почустваме така . Обаче след като на нас ни е честитено значи няма проблем на другите като не е всички ги заклеймяваме като излишни драми . Съгласна съм, че уважението и любовта се доказват всеки ден , но какво пречи да й подари поне едно цветенце . Всичко се свежда до уважението и нагласата . 8 Март е празник на жената с него почитаме всяка една жена и млада и стара , с него се отчита това , че вече сме равни на мъжете както спомена Пантерата вече и уважението към жените , които обичаме уважаваме . Моят приятел също не си пада по подобни празници , в момента няма как да се виждаме , защото е на мисия . Но намери начин да ми честити най-малкото нищо , че точно сега не му е до това и не харесва тоя празник . Просто се замислете как бихте се почуствали на нейно място и номера с - не ми пука мен всеки ден ме уважават , няма да мине .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-08-2013 на 12:54