Някой: Честит празник!
азЕ: Yeah.. ще предам на мама.

Ка'ко всички 16 годишни 'дами' се мислят за жени бе? И са мега горди.
Аз съм на 21 (без седмица ^) и все още си празнувам първи юни, а гледам нЕкви по на 14-15-16-17 се имат за жени..
фиуууууууу

Пост на един другар от фейсбук:

Исках да честитя 8ми март...честно, исках! Обаче след масовия прилив на честитки ми се стори някак тъпо...и изтъркано, по-скоро. 'сичко живо е честитило 8ми март. "Честит 8ми март, мили ДАМИ" хахаха. До вчера си говорел как неква "курва" не ти е пуснала, ама днеска са мили дами. Интересно е, че за 8ми март има повече постове от 3ти март, 24 май, 1 ноември и Коледа взети заедно. Мъжете, за да се подмажат и да направят добро впечатление на вчерашните "курви" (ша прощаате за израза) и днешните "дами". Жените, защото на този ден малката феминистка, която спи у всяка от тях се събужда. И не ме разбирайте погрешно, аз съм върл ценител на женската красота и обичам жените, обаче, плийз, не го превръщайте в поредното "псевдо" нещо си... Та, от мен - ЧЕСТИТ световен ден за профилактика на бъбречните заболявания!, ЧЕСТИТ ден на младежта в Замбия, ЧЕСТИТ ден на султана в Малайзия, ЧЕСТИТ ден в памет на загиналите герои в Либерия, ЧЕСТИТ ден на революцията в Сирия, ЧЕСТИТ ден в памет на свещеномъченик Поликарп!

П.П. Да бе, наясно съм, че с тоя пост ще предизвикам народното недоволство, щото народа "празнува 8ми март като национален празник". И обещавам, че ще се опитам да ми пука...поне за малко...