- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- АВЕ ЕЙ ВЕ
Аз честитя само на майка ми и баба ми. Ebaseot13 ми се струва, че твърде мн мисли, а май не й се отдава.
n00bs
ХА ХА ХА ... мн си интересен
честно
Ако целта беше да съм интересен щях да ти кажа нещо от сорта на - ползвай си главата по предназначение, като калъп за квадратни саксии.
n00bs
Тва е въпрос на вътрешно усещане.
Не всички 17-18 годишни са лигли. Много съдите по калъп.
Честит празник на тези, които се чувстват жени.
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Затова не съм честитил на особено мн хора, понеже това е празник на жената и майката, а не на женския пол.
И мн се радвам, че поне 1 човек от противоположния пол го е осъзнал. Айде честито ти със закъснение.
Schhh! Hear the silence...
това ми напомни на статус на един мой другар:
"На 8 март, всички претендирате, че сте жени. На 1 юни, всички претендирате, че все още сте деца. Е човек да ви ебе или играчки да ви купува?" ... :Д:Д
Няма защо да се успокоявам, след като вече съм в покой. Няма нужда да се съгласявам, след като знам че казаното е несъстоятелно.
човек друго имах предвид с ''мъж с жена до себе си'' няма да разбереш.. а и изобщо не сравнявай мъжете преди време и тия сега,молим ти се
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
имам определено разбиране за мъж .. от къде знам - познавам хора,които се доближават до това мое разбиране примерно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
щом казваш![]()
Следва един логичен въпрос > > > > > Ти откъде знаеш какъв размер са му топките?