.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Въпрос : Как да и предложа ?

Здравейте приятели , не прекарвам много време из форумите , но разбрах за teenproblem и имам малко неловка ситуация

Запознах се с 1 момиче в един сайт за запознанства от здравей здрасти се стигна до разговори по телефона тя живее в София аз във Варна обаче имаме 1 общ град наш роден Кърджали познавам я виждали сме се там , но не сме се запознавали , заговаряли и така ... преди 2 дена си бяхме в Кърджали двама и взе да ми обеснява колко много ме обича така и така мразя тъпите клишета "Ще тръгнеш ли с мен" затова си замълчах изпитвам чувства към нея , но това просто ме изнервя няма как просто да и кажа от рода Ще ми станеш ли гадже ? или Ще тръгнеш ли с мен? ако може да ми предложите по-тънък начин за предложение така ме изнервя просто някак си и момичетата вече го приемат банално

Да се уточним да няма вашите шибани въпроси "На колко години си"
    Аз съм на 16 скоро на 17 тя е също на 16 !!!
    Е въпроса ми е как да и предложа по-тънък начин да имаме нещо общо ?

""Искаш ли да си ми приятелка '" не от най-тънките начини но на мен адски ми допада ,защото е много искрен без излишни завъртулки .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    ""Искаш ли да си ми приятелка '" не от най-тънките начини но на мен адски ми допада ,защото е много искрен без излишни завъртулки .
    нах.
    като се видите следващия път, просто я целуни.

Мега фен Аватара на Chacho
    Без предлагания. Създаваш си подходяща атмосфера и я целуваш (евентуално и секс). В последствие взаимоотношенията ви сами ще се дефинират.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е Дрийм това е хубаво така тръгнах с приятелят си<3 ,обаче нали се сещаш ,че някои хора не са толкова отворени и това би им се сторило плашещо .

обаче нали се сещаш ,че някои хора не са толкова отворени и това би им се сторило плашещо .
    А такъв характер и без това убива шансовете за връзка преди самото признание.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ми не съм особено съгласна има хора дето просто са по затворени и не емоционални и им трябва време да се отпуснат но това далеч , не ги прави негодни за връзка . А и има шанс момичето да го харесва само като приятел и би се получило много кофти

Ми не съм особено съгласна има хора дето просто са по затворени и не емоционални и им трябва време да се отпуснат но това далеч , не ги прави негодни за връзка . А и има шанс момичето да го харесва само като приятел и би се получило много кофти
    Само второто ти изречение важи. Първото се крепи на баланс между комплекси и толерантност.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Целуни я просто.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от kaloyan.karamitev.9 Виж мнението
    Да се уточним да няма вашите шибани въпроси "На колко години си"
    Аз съм на 16 скоро на 17 тя е също на 16 !!!
    Е въпроса ми е как да и предложа по-тънък начин да имаме нещо общо ?
    Да се уточним: не искаш шибаните ни вЪпроси, но на драго сЪрце би приел шибаните ни отговори за това как да забиеш момиче, което ТИ харасваш...
    Мхм...
    Ми по-тЪнЪк начин: "Били приела да... вечерям с теб?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си