.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Нокти - меки, чупливи, неоформени; проблемни

Мисля, че заглавието говори само за себе си. До преди няколко месеца си чоплех/късах/обезобразявах (не съм ги гризала, но ефектът беше същия) ноктите и може би това оказа огромно и негативно влияние. Самата ми нокътна плоча е дълга, но започнат ли да растат ноктите малко по-дълги, веднага се чупят в основата и се налага да ги изпиля съвсем. Много са чупливи, меки и тънки. Освен това, вероятно отново заради това, че съм им отнемала всякаква форма, всеки расте както си поиска и опитите ми да ги оформя са направо жалки - един кръгъл, друг квадратен, трети по-къс от една и по-дълъг от другата страна ...
    В момента ги държа много къси и се опитвам да ги оформя, но ... ами, не се получава с някои от ноктите.
    Искам с подобна форма дори и не много дълги. А и някакви съвети за подхранване, втвърдяване, всичко, което ви идва наум от гореспоменатото.

ПП: Ако ви трябва снимка, мога да приложа, не съм сигурна до колко е необходимо.

Banned Мега фен
    маникюрист + мажене с йод у вас всекидневно поне 1 месец + масло на икаров за нокти + витамини с калций вътрешно да приемаш...

А за маникюриста- относно оформянето ли? И колко дълги г/д трябва да са ми ноктите?

Banned Мега фен
    е да - оформяне,кожички.. абе просто маникюр без лакиране и т.н. .. просто поддръжка
    малко.. малко да ти е израснало бяло отпред и отиваш

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Иди веднъж на маникюрист да ти даде ''старта'' и след това почваш да ги поддържаш.
    Много по лесно се пили когато вече имаш желаната форма и само леко освежаваш.
    Вземи си Маслото на Икаров за нокти - мажеш с четчицата върху нокътя и оставяш да се абсорбира, може и да го втриеш.
    Заздравител - аз съм много доволна от Нанокерамичния заздравител на Импала - 2 и нещо струва ама върши рабопта, моите нокти са подобни на твоите.
    Да кажем така: мажеш с маслото, подсушаваш и слагаш заздравител. На другия ден пак с маслото по кожичките да се подхранят и слагаш 2ри слой заздравител. На третия ден триеш всичко и отначало. Примерно. Трябва постоянство обаче.

Banned Мега фен
    ^ ужас... какъв е тоя съвет
    1во тия заздравителни ( импала/перфект и т.н.) които са под формата на лак т.е. слагаш на нокътната плочка и чакаш да изсъхне като лак,за почти нищо не стават.. те са колкото за основа и другите лакове да не ти увреждат толкова много нокътя
    2ро - маслото на Икаров СЕ РАЗТРИВА
    3то - ако го търка на по 2 дни от тоя лакочистител ноктите ще и станат още по зле

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    калциев гел и масло на икаров
    по-малко миене на чинии и чистене с препарати, както и не рязане с нокторезачка, а оформяне на ноктите с мека пила (хартиена, не метална)
    първо ги остави 1-2-3 седмици да пораснат, тогава им оформяй формата, защото иначе ако са ти късички (примерно 1мм-2мм) като направиш едно движение с пилата и то нокътченцето ще отиде по дяволите
    и известно време НЕ слагай цветен лак
    аз от 1 седмица махнах цветните лакове, слагам маслото всеки ден, вчера си взех калциев гел, не съм ги пилила, само вчера на показалеца ми се беше нащърбил нокътя (той е много късичък,но все пак) и го изпилих; Засега има някакъв ефект, поне според мен
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на UniCoWN
    fuckkk, това е нещото, което работи за мен, начина по който моите нокти се пооправиха
    Момичето пита за съвет, теб не те задължавам да пробваш, но ако тя прецени ще опита.

Аз също ти препоръчвам маслото за нокти на икаров.
    И наистина въздържай се в началото от лакиране.
    Много внимателно ги оформяй с мека пиличка, но най-добре първо иди при маникюристка.

..............
    http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000
    СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    fuckkk, това е нещото, което работи за мен, начина по който моите нокти се пооправиха
    Момичето пита за съвет, теб не те задължавам да пробваш, но ако тя прецени ще опита.
    кой нормален ще си заздравява ноктите и ще им праска лакочистител през ден/два бе ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си