.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Човека знае какво иска.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Аз нарочно ще взема да напълнея да видя какво ще направи.........

Цитирай Първоначално написано от never_back_down_ Виж мнението
    Аз нарочно ще взема да напълнея да видя какво ще направи.........
    Глупост! Не е това начинът.

Иначе приятелят ти много кофти се е изцепил... с право си се засегнала, особено ако изглеждаш добре и не си се запуснала така да се каже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    не се занимавах да четая всеки от коментарите, направо ти отговарям на въпроса за приятеля ти- " 'баси говедото" мисля, че е точна характеристика

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Невъзпитано и просташко.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Кажи на приятеля си:
    Ако ти не изглеждаш така, не очаквй от мен да изглеждам така

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Би ми станало и на мен хипер тъпо и ще се зачудя, защо всъщност е с мен...
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Кофти работа,но ти трябва да се харесваш,ако смяташ,че си добре недйей му обръща внимание.Ако ли не-тренирай.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Кажи на приятеля си:
    Ако ти не изглеждаш така, не очаквй от мен да изглеждам така
    Съгласна съм, както и с другия ти пост ! !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някои от вас изобщо не знаете какво искате.
    Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо. Аз не бих се обидила, а даже се бих вслушвала в това, което ми е казал, особено ако сме заедно от дълго време. се пак той е човека, който ме вижда всякак и може да ми каже това, което аз съм сляпа да виждам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо.
    Искреността, непридружена от тактичност, не е нищо повече от акт на простотия.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Искреността, непридружена от тактичност, не е нищо повече от акт на простотия.
    Абсолютно.

Освен това, ТЯ каза, че се харесва. От какъв зор той ще и пили на главата каква ТРЯБВА да бъде за него? При все, че той самия не спортува е тъпо да и обяснява на нея. А дори наистина да е пълна (няма откъде да знаем), пак не е това начина. Жените сме много крехки на тема килограми. Повечето ни тресат притеснения по въпроса дори да сме 45кг с мокри дрехи. Затова в началото дадох примера с пениса. Да и го тресне така е като тя да му каже: "Уф, там ли си? Нещо не те усещам."

Аз държа, ако нещо не ми е в ред да ми се каже и най-добре да е от близък човек. Но не и под тая форма.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо. Аз не бих се обидила, а даже се бих вслушвала в това, което ми е казал, особено ако сме заедно от дълго време. се пак той е човека, който ме вижда всякак и може да ми каже това, което аз съм сляпа да виждам.

Ако и беше казал, че иска да отиде с нея да спортува, кара колело, бяга, или да ходят заедно на фитнес, пак е достатъчно искрено и директно, но поне тогава показва някаква загриженост. Показва и, че би желал да и помогне, пък и да прекарат малко време заедно. Когато и го казва обаче по начина, по който той го е направил, показва само и единствено, че му пука за него самият. Не му дреме как точно тя ще се промени, просто е важно да го направи.

Супер фен Аватара на cyclops
    Ааа как ще говори така. Абсурд. Ако иска да намекне нещо може да го направи по много по-деликатен начин. Ако например я подкани да ходят заедно на някакъв спорт, без директни намеци.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако искам евентуалната ми приятелка да отслабне, никога няма дори да й го намекна! Като не ти харесва пЪлничка, не трЪгваш с нея, а с някоя анорексичка. А като е напЪлняла, след като сте трЪгнали, е - аз дали сЪм сЪщия, какЪвто сЪм бил в началото на врЪзката ни?
    Ако имам проблем с килограмите й, ще й предложа да спортуваме заедно. Ще кажа нещо от сорта на "Много ми се тича, ама няма с кого"... Ей-такива работи, които биха я накарали да тича с мен или да кара колело...
    Всичко останало звучи като "Дебела си. Не те харесвам"...

Това ми напомня на една история с една моя колежка. Идва въпросното момиче една събота, 2 часа преди дискотека и ми заявява: "Щяхме да ходим на бар, аз си хванах косата и сложих една спирала, а моя с цялата си наглост ме попита, нямало ли да ме е срам да се появя в този вид, нали уж ме обичаше естествена?". Без много,много да му мислим, решихме да му играем по свирката, заведох я вкъщи, гримирах я, направих и супер секси къдрици, сложи едни високи токчета, един червен корсет, който я правеше ужасно секси и едно червено шалче... цяла нощ не спряха да я събличат с поглед и да я свалят... мисля, че след тази нощ приятелят и' и спирала няма да и даде да сложи

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Това ми напомня на една история с една моя колежка. Идва въпросното момиче една събота, 2 часа преди дискотека и ми заявява: "Щяхме да ходим на бар, аз си хванах косата и сложих една спирала, а моя с цялата си наглост ме попита, нямало ли да ме е срам да се появя в този вид, нали уж ме обичаше естествена?". Без много,много да му мислим, решихме да му играем по свирката, заведох я вкъщи, гримирах я, направих и супер секси къдрици, сложи едни високи токчета, един червен корсет, който я правеше ужасно секси и едно червено шалче... цяла нощ не спряха да я събличат с поглед и да я свалят... мисля, че след тази нощ приятелят и' и спирала няма да и даде да сложи
    Добър урок сте му дали...

Я да се стяга твоя ..Това е адски грубо и явно като говори сам не се чува.Ако не те харесва такава,тогава какво прави с теб изобщо? Не всички можем да сме като Меган Фокс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си