.
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Threaded View

Непрестанен и постоянен глад

Здравейте...
    Имам един огромен проблем с храненето. По принцип закусвам, обядвам и вечерям нормално в умерени количества, но около 10-15мин. след всяко основно хранене започва зверски глад, все едно не съм вкусвала нищо откак съм се събудила. Веднага спасявам положението с една ябълка, киви или бананче, но това се повтаря поне 10 пъти и ми писва от това еднообразие. Страня вече трета седмица от чипс, вафлички и основни сладки вкусотийки. Голям враг съм на газираното и нямам проблем с него, което е плюс в здравословното хранене Та какво бихте ми предложили за да утоля този непрестанен глад? Когато видя някой мой приятел да си похапва пица корема ми се свива, че той плюска като ненормалник и тялото му е за шестица, а аз си ям бананчето и съм с корем. Това чувство е отвратително и все повече ме кара да ям такива вредни храни и много ми пречи. Сега ще ви кажа с какво се храня примерно:

Закуска.
    08:30ч. Две яйца със сол, препечен хляб и малко сиренце.
    08:45ч. Адски глад. Киви.
    09:05ч. Глад. Половин ябълка.
    10:45ч. Неутолим глад. Банан.

Обяд.
    12:15ч. Таратор, някакъв сандвич най-вероятно. (Рядко се готви в къщата, по-често ядем готови храни) Той е с филе, ако има излишни пари, ако не шунково саламче, което пак е доста вредно, и от един страхотен кашкавал специален за сандвичи. Всичко това върху две филийки кръгъл хляб, много вкусен.
    12:50ч. Адски глад. Ягоди.
    13:30ч. Глад. Банан.
    15:00ч. Следобедна закуска: Малко ядки, бадеми, фастъчки
    17:00ч. Неутолим глад. Домати със сирене.
    19:00ч. Адски непрестанен глад! Тук е кулминацията, не се издържа, голямо мъчение е! Все измислям нещо, но за момента не ми хрумва.

Вечеря.
    21:00ч. Таратор. Супа.
    21:30ч. Глад... Измислям нещо и т.н.

Това са главно най-честите периоди, в които не спирам да се озъртам за храна. Ето дори сега като си помисля какви хубави пици продават точно на ъгъла... Или пък какъв вреден МакДоналдс мога да си хапна... Ох, да не говорим за KFC-то :@
    Леле, давайте идеи как да спра този глад, това не може да продължавам. Знам че сега се развивам и имам нужда от храна, но трябва да отслабна. Почти цял ден се чувствам на празен стомах!
    Последно редактирано от Ягодка : 05-11-2013 на 19:03

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си