.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Threaded View

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Вие сте му се харесали супер много, забавна сте му била, доверявал ви се е. В един момент това цялото доверие заминава след като му изневеряваш. И защо го трябваше да го правиш?
    Ами там случая беше такъв че пих повечко и после ... постъпих глупаво, той каза че го е простил,така че мисля че сега се държи гадно с мен,не заради това.

заживяването в една квартира е възможно най-лошото нещо, което е могло да направите
    Toй беше така въодошевен да заживеем заедно че постоянно повтаряше на родителите ми както и на мен самата,колко много искал да заживеем заедно, че нямал търпение да сме заедно и че нямало да му омръзна или нещо да се промени,ако заживеем заедно. (Но ето че и това е било лъжа.)

А хубаво, ти наистина показваш ли му, че го обичаш много?
    Мисля че му го показвам достатъчно, за празниците, винаги гледам да сме заедно, уекенд-а също, колкото можем да прекараваме повече време и също винаги търся някакви общи неща-занимания между нас, за да не скучаем или примерно да гледаме заедно някой филм.. Старая се в това отношение..

Ти искаш да е като преди и да не се държи гадно с теб, но заслужила ли си си това добро държание, което искаш от него?
    На този въпрос не знам как да ти отговоря... Но когато не е с мен, изпитвам истинска болка, може би си заслужава, защото се чувствам че не мога да живея без него. Липсва ми....
    Последно редактирано от Al3ksandra : 03-09-2013 на 16:09
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си