Приятелство между момче и момиче. Така наречения friendzone
Здравейте съфорумници. Така да се каже не съм писала по-сериозни теми и не знам как да формулирам тази. Може би това се дължи на фактът, че в главата ми е адска каша. Както и да е...
Давам по същество... Началото на тази учебна година се запознах с един пич на моята възраст. Никога не съм очаквала, че мога да срещна такъв човек и то мой набор. Страшно умен, интелигентен и земен. Винаги съм търсила такъв човек, но проблемът, е че винаги съм търсила такъв човек, за да ми бъде приятел. Не знам защо и как стана, но този човек явно досега е имал някакви надежди, които още от началото се старах да не давам. Той, разбира се, ме иска като повече от приятелка. Естествено, че след като му казах, че не искам връзка, той се отдръпна от мен.. Не смятах, че е такъв.. наистина си ми липсва, но.. вината може би е в мен..
Има страшно много въпроси, които са ми на главата.. Защо всички момчета търсят връзка, защо?!
Преди време имах най-добър приятел. Знам, че е възможно да има такова приятелство, но защо в толкова редки случаи?
Момичета, как се дистанцирате от момчетата, които искате да задържите като приятели?
Момчета, защо dafuq постоянно търсите връзки?
Малко съм афектирана в момента, надявам се всичко т'ва да не ви е прозвучало глупаво, просто съм доста разстроена. Благодаря ви предварително.