.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на shusha
    Здравейте, мен вчера ми извадиха втория горен непоникнал мъдрец. Знам, какви мъка и нерви са преди операцията :д Такам ... Бият ти две упойки, една в бузата отвътре и една в небцето. Тази в небцето е дразнещо, защото изтръпва. След това нали разрез и най-вероятно ще ти пили в устата с една машинка, ако имаш страх от зъб. машинки, може да ти се види страшна. Там усещаш как нещо ръчка, дърпа, но болка няма. След тва няколко шева и хайде вкъщи. Упойката минава и идва интересната част. При всеки е различно. При много хора има лек уток и ги боли гадно. При други само лек оток и много лека болка, а при мен почти не ме боли почти, не пия обезболяващи. Докато ям, не мога да си отварям устата повече от сантиметър и мязам на тотална катерица, която е напълнила устата с лешници. Утокът е ужасен! Важно е, също опита на уважаемия лекар, който трябва да е хирург. И другото е, че горните са по-леки от долните и на мен през май ме чакат тях .. въййй...И най-важното бъди спокойна и гадно копИле, което никви зъби, лекари и болки няма да го сломят.
    И нека силата да бъде с теб

hi

Zdraveite,vav vtornik mi izvadiha dvata dolni madreca.Po vreme na vadeneto ni6to ne usetih,kato me pusna upoikata sa6to,no ot 4etvartak takiva bolki imam,a da ne govorq za poduvaneto na cqlata mi dqsna strana napravo ne moga da izlqza ot vka6ti.Hodih pri hirurga-kazva 4e vsi4ko e nared,no ne mi se vqrva ne6to ottoka e tolkova golqm,bolkata v garloto sa6to,v4era ne sam spala ot bolki,a dnes kato se sabudih zabelqzvam 4e ottoka tragva nadolu.Ta v momenta osven nenormalno naduta buza imam i podutina pod bradi4kata(ne6to kato dvoina gu6a),a bolkata sliza 4ak po vrata,nqkoi slu4valo li mu se e ne6to podobno?Zapo4vam da se pritesnqvqm.

Както казах по-нагоре, че при всеки е различно. Отокът се мести и при мен е така. Например подува ми се горната устна и другата блуза по-малко(като спя).Отокът е напред и надолу от мястото, където са ми мъдреците. Отоците също оказва влияние гравитацията :д Другото зависи колко време е продължила операцията, разположение на мъдреците, възраст и тн. Щом хирургът е казал, че всичко е наред, би трябвало да е наред. И двата навъднъж ли си го направила О.О ? Бях чела и други, че са се оплаквали от болки в гърлото.
    Това си е операция и си има свойте последствия.

Okazva se 4e ne e normalno,stanala e infekciq,predi 4asove zabelqzah gnoi i nepriqtna mirizma,napravo ujas,zvanqh mu na toq moq hirurg ama nikakav ne vdiga.Hodih pri obiknoven stamotolog i toi mi izpisa nqkakav silen antibiotik koito da piq da ne stane po-zle.Kato se setq kolko pari mu dadoh na toq moq hirurg i go izbrah nego uj 4e bil mnogo dobar napravo me e qd,da ne zabeleji 4e e stanalo infekciq...

Наистина ти съчуствам. Вече реномето на лекарите, нищо не значат! Пожелавам ти скорошно оправяне.

blagodarq ti,ve4e se 4uvstvam mnogo po-dobre!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си