На мен ми ги вадиха двата долни...няма такава мъка. Не знам при теб дали изобщо са поникнали, но моите не бяха и ми цепиха венеца - операция си беше направо, на операционна маса, имах и система Сигурно звуча много страшно. Бият ти упойка във венеца и не усещаш нищо по време на операцията, само натиск и че ти бърникат там, но не и болка. Обачееее, след 3 часа като те отпусне упойката.... Такъв рев ревах, че.... Болката е ужасна, супер много ме изби на нерви мен... Плюех кръв два, три часа и беше гадно. Имах отток 4,5 дни. Едната ми страна си личеше, че е подута, та си седях в нас. Правих си промивки на устата със смрадлика и един разтвор за бързо зарастване. Аз имах и конци, та ходих и да ми ги махат после. Та тоя ужас ми се случи преди две години. Не знам, може би защото бях по-малка и ми се струваше ужасно болезнено, може би пък наистина е било... Не искам да те плаша, но е гадно. Моите горни два мъдреци, за моя радост са много нависоко и едва ли някога ще пораснат и създадат проблем, така че засега ги отписвам. Положителното е, че мъдреците винаги създават проблем рано или късно, а като сега ти ги извадят за в бъдеще поне ще ти е мирна главата относно тях. Ако имаш въпроси питай...Вадили са ми много млечни зъби (не падаха), носила съм брекети 2 години, апаратче преди това - 3 год. ...Въобще с всичко съм наясно..