Знначи Имам проблем в училище, за който дори не знам дали съм виновна и дали имат право да ме викат в дирекцията. Значи преди няколко дена без причина една г-жа реше, че трябва да ме изгони от час, въпреки, че си пишех кротко плана беше доста странно и неочаквано, тогава аз и казах, че просто не е нормална и че тя сама си е виновна, че има спречквания с по- голямата част от учениците, на които преподава. Както и да е тя ми писа отсъствие, аз не напуснах часа и продължих да си пиша плана. Доколкото знам учителя няма право да гони ученик от часа и най- малкото, което е БЕЗ ПРИЧИНА. Но същината на проблема е, че в Facebook, съвсем шегувито написах - "Оставка г-жо ......." без дори да конкетизирам училище, имена и други такива неща и тогава директорката ми звънна и започна да ми крещи по телефона, без дори да ме попита за какво става дума, дори ми каза да не се правя на луда и че трябва да отида в дирекцията с родител и че дори може да ме изключи. Отидохме с майка ми, но тя не беше дошла, закъсня, поговорихме със заместник директора, на когото обясних за какво става дума и че просто това е шега между мен и моите приятелки и си тръгнахме, но след това директорката е срещнала майка ми и е казала, че ще ме изключат и така нататък.. Та въпроса ми е може ли да ме викат в дирекцията и да ме изключат за нещо такова , след като аз съм ученик в училището извън него съм свободен човек и все пак живеем в демократична държава и мога свободно да изказвам мнението си било то публично или лично .. И най - вече, че това се е случило извън училището и не мисля , че трябва да нося отговорност за нещо такова ? Доста хора ми казаха, че не могат да ме изключват за такива глупости, но учителката е доста близка с директорката и може би за това направи такъв проблем от това .. ???
Последно редактирано от suzka33 : 03-09-2013 на 18:39