.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Angry Проблем в училище, дори не знам дали съм виновна

Знначи Имам проблем в училище, за който дори не знам дали съм виновна и дали имат право да ме викат в дирекцията. Значи преди няколко дена без причина една г-жа реше, че трябва да ме изгони от час, въпреки, че си пишех кротко плана беше доста странно и неочаквано, тогава аз и казах, че просто не е нормална и че тя сама си е виновна, че има спречквания с по- голямата част от учениците, на които преподава. Както и да е тя ми писа отсъствие, аз не напуснах часа и продължих да си пиша плана. Доколкото знам учителя няма право да гони ученик от часа и най- малкото, което е БЕЗ ПРИЧИНА. Но същината на проблема е, че в Facebook, съвсем шегувито написах - "Оставка г-жо ......." без дори да конкетизирам училище, имена и други такива неща и тогава директорката ми звънна и започна да ми крещи по телефона, без дори да ме попита за какво става дума, дори ми каза да не се правя на луда и че трябва да отида в дирекцията с родител и че дори може да ме изключи. Отидохме с майка ми, но тя не беше дошла, закъсня, поговорихме със заместник директора, на когото обясних за какво става дума и че просто това е шега между мен и моите приятелки и си тръгнахме, но след това директорката е срещнала майка ми и е казала, че ще ме изключат и така нататък.. Та въпроса ми е може ли да ме викат в дирекцията и да ме изключат за нещо такова , след като аз съм ученик в училището извън него съм свободен човек и все пак живеем в демократична държава и мога свободно да изказвам мнението си било то публично или лично .. И най - вече, че това се е случило извън училището и не мисля , че трябва да нося отговорност за нещо такова ? Доста хора ми казаха, че не могат да ме изключват за такива глупости, но учителката е доста близка с директорката и може би за това направи такъв проблем от това .. ???
    Последно редактирано от suzka33 : 03-09-2013 на 18:39

anonymous895156
    Guest
    Ако е вярно казаното от теб, на тея двете им хлопа дъската и не са за учителки. Това е дреболия и няма как да те изключат, особено ако нямаш предупреждения. Ако обаче те изключат, подай жалба.

Мега фен Аватара на tori
    Не, не мисля, че ще те изключат. Ти си и казала истината и така нататък. Най-много да ти пишат забележка за оронване на авторитета на учител ама чак да те изключат...

Ам така е като се правите на големи.
    @Нямат право да те изгонят.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Ако е вярно казаното от теб, на тея двете им хлопа дъската и не са за учителки. Това е дреболия и няма как да те изключат, особено ако нямаш предупреждения. Ако обаче те изключат, подай жалба.
    Да, казаха ми да поддам жалба за това , че ме гони от час, защото няма това право и вси пак директорката се държи като обезумял звяр, все едно съм убила човек :X

Цитирай Първоначално написано от amaz1nG Виж мнението
    Ам така е като се правите на големи.
    @Нямат право да те изгонят.
    е че кой се прави на "голям" ще ме гони тя от час и без да има причина е няма да си мълча разбира се .. а пък това дето постнах във фейса знам, че това не е мястото за такива нещо, но това беше еднa шега между нас си, която те не могат да разберат и приемат за нещо много сериозно ..

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не, не мисля, че ще те изключат. Ти си и казала истината и така нататък. Най-много да ти пишат забележка за оронване на авторитета на учител ама чак да те изключат...
    аме директорката казва, че щяла да ме изключи, и все пак аз нищо не губя ще си намеря друго училище.. те губят, защото им плащат по 1000 лв. на ученик до колкото знам

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от suzka33 Виж мнението
    те губят, защото им плащат по 1000 лв. на ученик до колкото знам

Не могат да те изключат, но могат да ти стъжнят живота и да те накарат сама да се махнеш. Не казвам, че ще го направят, но принципно могат. Честно казано обаче и ти имаш вина. Човек трябва много да внимава какво говори за шефовете си, сериозно ти го казвам. По-добре е да го научиш сега, отколкото някой ден да те уволнят от работа защото си се изпуснала и си се измайтапила с неправилният човек. Това не значи да бъдеш свита и уплашена разбира се, но все пак си имай едно наум и недей да си го търсиш без причина.

И да, на тия двете им хлопа дъската.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    Честно казано обаче и ти имаш вина. Човек трябва много да внимава какво говори за шефовете си, сериозно ти го казвам.
    Каква й е вината?! Че си защитава правата и не си мълчи пред тия природни издънки ли?
    Не можеш да сравняваш шеф и даскал, моля ти се. Даскалките не са й никакви, че да им се подчинява или да им слуша простотиите.
    Супер непоносими долни отрепки са едно 90%.

Авторке, ей така за нищото няма да те изключат, защото им носиш пари. Искат само да те сплашат. Ти обаче говори с родителите си постоянно, защото те трябва да са наясно със ситуацията и точно те са хората, които трябва да скръцнат със зъби на директорката.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    кво се хилиш ,бе, делегирания бюджет е на бройка ученици , 1 по -малко и 1200 лева аут от бюджета на училището!

Не мисля ,че ти си виновна в случая. Не мисля и ,че биха могли да те изгонят.
    maDamn

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    кво се хилиш ,бе, делегирания бюджет е на бройка ученици , 1 по -малко и 1200 лева аут от бюджета на училището!
    много си некултурна. Мислиш ли, че на училището му пука за някакви си 0,2% загубени от общия бюджет, при положение, че всяка година освен с приема идват други ученици?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Бахти изперкалите даскали O_O

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от suzka33 Виж мнението
    Да, казаха ми да поддам жалба за това , че ме гони от час, защото няма това право и вси пак директорката се държи като обезумял звяр, все едно съм убила човек :X
    Учителят има пълното право да гони ученик от час. Има това право.
    Друг е въпроса, че при теб е било без причина. И не, не могат да те изключат просто така. Но ако решат да го направят - жалба и си търсиш правата.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Не би следвало да те изключат за нещо толкова малко, пък и на всичкото отгоре без предишни провинения и нито едно предупреждение. А за това във фейсбук в моето училище в правилника има отделна точка точно за писането в социалните мрежи и така нататък и ако и при вас има такова правило, може да се хванат за него, да се заядат и така да те изключат. За това се поинтересувай преди да подаваш жалби и т.н.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Няма да те изключат , но и за теб ако някой напише нещо не розово във фацебоок няма да оставиш нещата така ... Нали?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    много си некултурна. Мислиш ли, че на училището му пука за някакви си 0,2% загубени от общия бюджет, при положение, че всяка година освен с приема идват други ученици?
    Ха,може и да съм некултурна , ти си неинформиран.
    Да , пука им. Питай някой директор дали не му пука. Не всички училища са ПГ-та ,които имат по-голям прием, мозък.
    maDamn

Няма да те изключат, опитват се да те сплашат. Не им обръщай внимание, гледай си ученето.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Кой бе няма право да те гони ? Ще те изгони не ами, ако иска може и забележка да ти тресне с неизвиняващо се отсъствие ..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не вярвам да те изключат.Иначе си виновна, да.

Просто се опитват да те изплашат. Преди години бях написала на дъската нешо от рода на "Янчева вън" и тя го видя, директорът просто извика майка ми, за да я уведоми. Друго нищо не се е случило. Нямат никаква полза от това да те гонят, те ако гонеха за щяло и нещяло, класните стаи щяха да са празни.

Не мисля, че ще те изключат, нямат особено основание. А и всяко училище гледа да си пази броят ученици именно заради издръжката, която губят, ако напуснеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си