.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Threaded View

AleksOP
    Guest

Lightbulb Какво да правя .(Училище/Компютри)

И такааа са малко саднах . Тъй , значи седми клас нали всичко ток и жица всияко 6-ци , на външното по математика 4.78 , по БЕЛ 4.89 . И нали аз още от тогава искам да се занимавам с компютри тва ми е просто супер мечта . Да не споменавам ,че сега ще почвам 9 - ти клас и знам Full php ,html и basic-a na C++,C#,Java . И просто това да го уча ми е почивката в нас , просто като се прибера и съм уморен и пусна някво туториалче направо релаксирам .. И както и да е , сега главният проблем . Значи в 7-ми клас си останах в същото у-ще ,защото съм в спортно (и мнн ме кефи да спортувам) ,но все пак се пробвах само и единствено за 2-ра английска ,където не ме приеха (Тогава за ТУЕС не си и помислях , аз си мислех ,че ако нямаш 6-ци по всичко + 6.00 математика + 6.00 бел на външното ) + изпит в ТУЕС нямаш и 5 % шанс да те приемат ). И така останах си в спортното до 8 клас обаче много искам да уча компютри и сега се почвам в ново у-ще : 132-ро Ваня Войова , откриват информацинна паралелка ,пък и ми е на 2 крачки . Но предполагам ,че няма да е кой знае какво , имам предвид ,че искам по сериозно образование в тази област ,ако ще и килими да пера ,ако ще ми помогне да се реализирам ,съм навит. Та въпросът ми е : Какво да правя , има ли как да се отиде в по елитно у-ще от 10 клас на там (да не е нужно да ми казвате ,че е прекалено късно ,защото ЗНАМ ,но ЗНАМ сега , преди НЕ ). Или някакви идеи за допълнително (извънкласно) обучение ?Предварително се извинявам за допуснатите правописни грешки ,но го пиша на бързо от таблета .
    Последно редактирано от AleksOP : 09-12-2014 на 22:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си