- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко години е нормално да се прави секс
Почти на 15 съм и мисля ,че съм отворена ..приятелят ми ми вкара средния си пръст,но доста четох по тази тема и така и не разбрах каква е вероятността да съм отворена...не съм сигурна, че съм готова да правя секс (въпреки че го обичам) ,но искам да знам дали възрастта ми е подходяща за да правя секс ...? (ще помоля да отговарят хора,които няма да се заяждат и ще ми помогнат,а не хора,които ще си избиват комплексите на мой гръб)
Възрастта винаги е подходяща, стига ти САМАТА да си сигурна в това и да имаш някаква сексуална култура. Като гледам и двете ги нямаш. Моят съвет е да почакаш още годинка-две.
Няма как ние да ти кажем дали възрастта ти е подходяща, всеки си има различни разбирания. А и дали ти пука някакви хора от някакъв си форум какво мислят за това дали правиш секс на 15 или не.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи кога ще се омъжиш, ако на 20- на 20 е нормално, ако на 25- на 25![]()
желание имам, но има неща ,с които се съобразявам..и не съм с притенции ,че съм много информирана относно секса,но знам доста неща..и се пак мерси)
Готова си.
Schhh! Hear the silence...
щом питаш, значи не си сигурна. щом не си сигурна, отговора е ясен...почакай още някой и друг месец![]()
Айде стига с твоите философски изказвания във всяка тема. Не ме е*е какво има в изказването му, никой не може да отрече, че ако нямаш някаква сексуална култура, си готов за секс.
Голям спам, голямо нещо…
иии кое му е философското тцтц
в повечето ми постове съм повече от лаконична
ако ти е криво ходи се изправяй лол
просто човека си е прав никой не отрича важността на сексуалната грамотност, ама май се получава, че само си го дъвчем и никой не се образова поне малко ами пита "Девствена съм, ама може ли да съм забременяла като гаджето ми е свършил на корема\устата и нам си още къде?"
Мен не ме касае, че никой не се е образовал, аз си го казвам, пък който каквото иска да прави.
Иначе хубави лафове вадиш. Селска работа.
Вместо да си бъркате по дупките, вземете си ударете по един език, бързо, лесно и вкусно е (ще сте като в едно известно кулинарно шоу).![]()
Welcome to the Jungle...