- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спадна му докато му духам
На приятеля ми му спадна докато му правих свирки...До сега не се беше случвало, винаги му е харесвало, а сега изведнъж..... каза ми, че го е било гъдел. Не знам каква да правя?
Ми какво да правиш ... нищо не можеш да направиш ... другия път пак и тва е.
Да е махмурлия, или да е бил на градус? Медикаменти нещо? Причини много може да има.
Няма какво да направиш и няма за какво да се притесняваш сигорно е от стрес от много работи може да е![]()
Е, как ще го е гъдел, ако е бил възбуден преди това? Според мен, просто не е бил възбуден достатъчно, и мен ме е гъдел, ако не съм на макс.
Иначе, няма какво да направиш, следващия път![]()
Нали се е случило само веднъж, какво си се притеснила?
Ем, случва се. Следващият път.
И как го е гъдел...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен си бременна
Голяма работа - случило се е веднъж. Но ако се случи още няколко пъти, тогава се притеснявай. Но в момента просто не е бил достатъчно възбуден, имал е някакви проблеми или нещо подобно, и просто явно не успял да се отпусне, и да се отдаде на момента.
И следващия път го предупреди, когато го е гъдел да ти каже.
Пробвай пак без да го гъделичкаш. И аз не обичам.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И на мен ми се е случвало да ми кажат, че ги е гъдел, но тва е било рядко и се е случвало когато съм обръщала повече внимание на главичката .
Това не е играчка, на която като натискаш копчетата и тя реагира. Прекалила си с дразненията и той просто е изключил.
Проумейте, че огромна част от секс-чуденията ви са за обсъждане помежду ви с приятелите ви, а не на седенки и форуми. Тъпо е просто и безсмислено.
ми случва се свсичко ти е в главаа ,така че не може винаги да сме на 12 часа
Не го привличаш вече .. със сигурност ще те зареже скоро.