Мисля че някои момчета които в момента водят запалена война тук се познават лично и определено са непирятели.Ами какво да кажа факт е че секса в днешно време е прекалено достъпно но да не се лъжем и 500 годсини назад и още още по-назад ще го е имара тази разват и прочие но по-прикрито ще е ставало по очевидни причини.А и тогава смисъл правили са го някои пък само с любимите си хора смисъл с чувства така се случвало и да.или пък родителите дават дъщерия си на някой договорен брак и тя трябва да е девствена за да не опозори семейството си чувала съм че още от деца са ги сгодявали не знам къде беше.Абе съвсемеразлични времена тогава са били но ако кажем че разват е нямало ще се лъжем имало е и има доста примери за това но днес се счита за готино всеки се хвали да не остане по назад имат някой хора това са постижение.Иначе прави са хората като казват че когато човек е готов тогава да го прави.Няма да е зле да е запознат поне с най-основните неща за да не пита глупави въпроси които вече са питани.А като възрас ткъдето аз мисл я че човек дору горе е подгвен 16 нагоре.Абе най-важното е да го почувстваш отвътре да не е някакво объркване или моментен приливав някакъв .