.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Аз първо не знам каква е тая връзка, която сте имали преди да сте се запознали... ако правилно съм разбрала де.

Но като цяло не мисля, че си избързала... имали сте ... натрупана страст и желание, нормално е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз първо не знам каква е тая връзка, която сте имали преди да сте се запознали... ако правилно съм разбрала де.

Но като цяло не мисля, че си избързала... имали сте ... натрупана страст и желание, нормално е.
    И аз съм на това мнение. Но се замисли дали тази връзка има шанс да бъде реална?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз съм на това мнение. Но се замисли дали тази връзка има шанс да бъде реална?

Да имаш право. Понякога съм си мислила дали си струва, доста е трудна връзката от разстояние. Минусите са, че не си винаги сигурен в другия, не можеш да го гушнеш когато искаш и имаш нужда от него и секса липсва.
    Дори да се виждаме много рядко ние постоянно поддържаме връзка и разбирам, че всичко си заслужава. Като го видя за първи път от месеци, с неговата красива усмивка, гласат му преградките му и дългите разходки заедно, чувството е уникално.
    Отклоних се от темата, но според мен след като изпитваме подобни чувства то със сигурност след време връзката ще бъде реална и пълноценна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си