- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво става?!
Здравейте.Знам, че има много такива теми за цикъла, но се притеснявам.По принцип трябваше да ми дойде около 28-ми февруари.Е, пропусна ми февруари месец, но вече сме 10 и все още не ми идваааа!По принцип винаги преди да ми дойде ме болят гърдите.Но изобщо не ме болят.Да, водя полов живот, но винаги го правя с презерватив и никога не давам да свършват в мен.Правих си 2 теста и двата са отрицателни.От промяна на времето ли се дължи това?Не знам...
Понеделник отиди и си пусни кръвни изледвания и напиши какво са показали, попринцип не трябва да се притесняваш, защото в много от случаите това е в следствие на психично състояние, стрес, емоционален срив, превъзбуденост.. може и ако си боледувала и си консумирала силни лекарства.. но като цяло не трябва да се безпокоиш че си бременна докато не излезе на яве, но при положение че го правиш с предпазни меркие ясно качи иследванията тук да видим какво показват .. пък от там ще се види
Ами тази седмица бях болна и ми откриха синузит.Бях на антибиотици, но още преди това трябваше да ми дойде.По принцип цикълът ми е горе-долу редовен.Иначе миналата година ми правиха изследвания и имам повишени левкоцити. И дотам...
Антибиотиците са оказали влияние.
Отиди на гинеколог най-добре.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ми тази седмица няма как да ида тъй като съм 12 клас и имам класни и изпитвания.. и напрежението в мен все повече и повече расте и се чудя да правя ли още един тест.. майка ми ако разбере ще ме убиее
Имаше някакви показания там, поради който понякога не излиза на теста за бременност, положително, въпреки, че е. Най-добре си направи кръвен тест с: Или изчакай още няколко месеца... ще забележиш ако си бременна с:
Ами вчера си правих отново тест 2 седмици след закъснението и пак ми показа отрицателен.Снощи отново адски много ме болеше главата даже ревах.Днес отидох до личния и той ме попита за цикъла дали е редовен, но аз му отвърнах, че ми закъснява с 2 седмици и той каза, че според него имам проблеми с хормоните и това да се отразява върху главата ми и каза да ида да си направя изследвания на хормоните.Каза нещо от типа на дисхормонен баланс
Ми направи си.