.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Бежави. Ама защо с клин? И то черен? Такива ботушки най ме кефят с къси дънкови панталонки и бял потник примерно. Или широка туника-рокля с паднало рамо..

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Бежави. Ама защо с клин? И то черен? Такива ботушки най ме кефят с къси дънкови панталонки и бял потник примерно. Или широка туника-рокля с паднало рамо..
    Ами защото още ( лично за мен ) не е станало време за къси панталони ... НО ,като стане и с къси панталонки ще си ги нося ... :Д няма ли да стане много цветно със бежови ботуши,дънкови панталони , бял потник и черна чанта? Но пък като се замисля черно не би стояло добре на това..много еднотипно ...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cwetit Виж мнението
    Ами защото още ( лично за мен ) не е станало време за къси панталони ... НО ,като стане и с къси панталонки ще си ги нося ... :Д няма ли да стане много цветно със бежови ботуши,дънкови панталони , бял потник и черна чанта? Но пък като се замисля черно не би стояло добре на това..много еднотипно ...
    Ако имаш бежава чанта ще е супер, иначе с черна не.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ако имаш бежава чанта ще е супер, иначе с черна не.
    Нямам... а и не мисля да си взимам,защото ми остава малко време тук и гледам да не си купувам много неща,защото после като ми се наложи да си взема само 1 чанта за Англия .. и ще има да се чудя коя да оставя,коя да взема...Ама като се замисля бяла чанта си имам .......

Например си вземи такъв модел: http://prodavalnik.com/damska-bota-kod-203-i18553925 Седи по-добре,а и е по-стилен(според мен).
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си