.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Икономика на туризма

Здравейте! Имам няколко въпроса за тази специалност, защото видях, че езиците които трябва да знаеш или да учиш в университета са 4 , т.е - английски,немски,френски и руски. И 4-те езика ли се учат в унито, или само един - т.е който Ти си избереш? Примерно икономика на туризма с английско обучение?
    Другия ми въпрос е , проблем ли е, ако по съответния език не си добре подготвен и можеш ли да го наваксаш, докато учиш? Не искам да пропускам години, за това питам, а език не може да се назубри, а се учи цял живот... Иначе, матурата ми ще е по география и реших да избера тази специалност,защото е единствената, която е свързана с нея и ми харесва. Но както казах, проблем е езика...реших да пропусна тази година, за да се подготвя, но ме е страх, че ако примерно ме приемат, няма да се справя и ще има хора,които да го знаят, а аз все ще трябва да наваксвам... Та това са ми притесненията...Ако някой учи тази специалност, нека сподели как е, трудно ли е...и колко езика се учат през всичките години или колко от тях трябва да знаеш?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    за кой университет говориш? Разгледай програмата

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

За УНСС София

Град
    Manhattan *

Град
    Manhattan *
    аз мисля,че това е направление,което май се специализира 2рата година в унсс, нз... някой от унсс да каже

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    аз мисля,че това е направление,което май се специализира 2рата година в унсс, нз... някой от унсс да каже
    Не съм от УНСС,но е точно така.

Това ти е след 2-та година и се учи в Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение",КОЕТО ПЪК Е ОТ НАПРАВЛЕНИЕ ИКОНОМИКА.
    Там са още МИО и Икономика на интелектуалната собственост.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си